Öne Çıkanlar rusya haber abd Yasemin Öney Cankurtaran ferhat yüksel

İstanbul'da vahşi cinayet! Karısı azmettirdi, komşuları öldürdü...!
İstanbul Sultangazi'de otomobilinin içinde yanında tabancayla öldürülmüş olarak bulunan Behçet G.'in (39) vahşi bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Olayla ilgili Behçet G.'nin eşi, komşusu kadın ile kocası gözaltına alındı. Polis taziye evine yaptığı baskında Behçet G'nin eşini şaşkın bakışlar arasında kelepçeledi.

Bir ihbar üzerine Sultangazi, Gazi Mahallesi'nde bulunan Hacı Bektaşi Kent Ormanları içindeki piknik alanına giden polis ekipleri, önceki gün saat 10.00 sıralarında otomobilin içinde bir erkek cesedi bulmuştu. Başından vurularak öldürüldüğü tespit edilen kişinin eşi tarafından bir gün önce kayıp başvurusu yapılan 5 çocuk babası Behçet G., olduğu tespit edilmişti. İlk anda intihar gibi algılanan olayın daha sonradan cinayet olduğu ortaya çıkmıştı.


Behçet G. önceki gün ölü bulunmuştu. 

Önce komşu kadın gözaltına alındı

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada titizlikle çalışan polis Behçet G.'nin vahşi bir cinayete kurban gittiğini tespit etti. Olay yeri ve çevresinde bulunan güvenlik kamera görüntülerini inceleyen dedektifler, Behçet G.'nin öldürülmeden önce bir kadınla buluştuğunu tespit etti. Bu kadının kimliğini araştıran dedektifler Behçet G.'nin aynı mahallede oturan kadın komşusu İ.Ç., olduğunu belirledi. Bunun üzerine İ.Ç. polis tarafından gözaltına alındı.


Behçet G'nin karısı da gözaltına alınanlar arasında.

"Beni dövüyor öldür" dedi

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen İ.Ç. 'nin ifadesi ise cinayeti çözdü. İ.Ç'nin ifadesinde olayı Behçet G.'nin eşi olan İ.G.'nin azmettirmesi sonucu kocası ile birlikte gerçekleştirdiklerini anlattığı öğrenildi. Poliste ifadesi alınan İ.Ç., "İ.G. ile mahalleden arkadaştık. Bir gün bana eşinin sürekli kendisini dövdüğünü, onu ortadan kaldırmak istediğini söyledi. Bunu benim yapıp yapamayacağımı sordu. Ben de para için bunu yapabileceğimi söyledim. Bana silah almam için 2 bin lira para verdi. Akşam durumu eşime anlattım. O da teklifi kabul etti." dedi.

Behçet G ile buluşan komşusu İ.Ç cinayeti itiraf etti.

Tuzak kurmuşlar

Cinayet için plan yaptıklarını söyleyen İ.Ç. "Ben Behçet G.'ye telefondan mesaj atarak dostluk kurdum. Bir süre mesajlaştıktan sonra buluşmak için sözleştik. Buluştuktan sonra ormanlık alana gittik. Burada daha önceden planladığımız gibi kocam bekliyordu. O ortaya çıkınca ben kaçtım. Ne olduğunu tam göremedim. Daha sonra eşim yanıma geldi oradan ayrıldık." dedi.

Taziye evinde gözaltı

Bu ifade üzerine polis önce Behçet G.'nin evine baskın düzenledi. Baskın sırasında evine taziye ziyaretine gelenleri ağırlayan Behçet G.'nin eşi İ.G. gözaltına alındı. Komşuların şaşkın bakışları arasında yakalanan İ.G. Cinayet Büro Amirliğine getirildi. Daha sonra polis İ.Ç.'nin eşi S.Ç.'de yakalandı.

Poliste sorguları devam eden şüphelilerin şu ana kadar kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmedikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü şüphelilerin işlemlerinin bitmesinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.