Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

İşte 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün kongreye gönderdiği mesaj

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, daha önce katılmayacağını açıkladığı AK Parti 3. Olağanüstü Kongresine mesaj gönderdi.

İŞTE ABDULLAH GÜL'ÜN GÖNDERDİĞİ MESAJ

Mesajda "Son yıllarda içeriden ve dışarıdan kaynaklanan ekonomik, sosyal ve siyasi sıkıntılara ilaveten ülkemizin bekasını doğrudan tehdit eden güvenlik sorunlarıyla karşı karşıya kaldığımız olağanüstü bir dönemden geçmekteyiz. Bu yılların geride bırakılabilmesinin ve Türkiye'nin yeniden geleceğe güvenle bakabilmesinin AK Parti'nin kuruluş felsefesindeki özgürlükçü anlayış ve evrensel demokratik standartlara dayalı politika ile mümkün olacağını düşünüyorum. Bu duygularla kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum" ifadeleri yer aldı.

NE DEMEK İSTEDİ?

Abdullah Gül açıklamasında".. Türkiye'nin yeniden geleceğe güvenle bakabilmesinin AK Parti'nin kuruluş felsefesindeki özgürlükçü anlayış ve evrensel demokratik standartlara dayalı politika ile mümkün olacağını düşünüyorum." demesi "Gül, AK Parti'nin kuruluş felsefesinden uzaklaştığını ima ediyor" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.