Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz Nusaybin ilçesi

İşte Demirtaş hakkında istenen ceza!
Milletvekillerinin dokunulmazlıklarını kaldıran düzenlemenin yürürlüğe girmesinden sonra, dosyası savcılığa gönderilen HDP Eş Genel BaşkanıSelahattin Demirtaş hakkında istenen hapis cezası belli oldu.

2 KEZ MÜEBBET VE 486 YIL

Birçok suçtan toplam 93 dosyası olan Demirtaş hakkında, 2 kez müebbet ve486 yıl hapis cezası isteniyor. Öte yandan Selahattin Demirtaş, Belçika'nın başkenti Brüksel'de temaslarını sürdürüyor. Avrupa Parlamentosu'nun yetkilileriyle art arda görüşmeler yapan Demirtaş, yaşanacaklar için destek bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Osmanlıoğlu 8 yıl önce

Kardeşim çıkarın idamı. . Bitsin bu hainlerin aldığı nefes..

Avatar
Vatandaş 8 yıl önce

Yahu Avrupa bizi 50 senenin üzerinde sallıyor. Bizde İDAM cezasını çıkartalım ve, "sallamak öyle değil böyle olur " bak gör nasıl yalvarıyorlar.

Avatar
suomi Finland 8 yıl önce

Bu şerefsiz hain kafire bu cezayi verene kadar alin onuda destek verdiği ve çukur kazdiran belediyelerin kazdiği çukurun birinede onu gümün gitsin o haine ceza evinde ekmek yedirmek haramdir.

Avatar
sefer avdağı 8 yıl önce

Eğer bunlara hak etikleri cezayı vermezde avrupayı hala dinlemeye çalışırsa bu hükumet anap nasıl oldu bunlar daha kötü olur yok bunlara cezasını eksiksiz verirse önümüzdeki seçimde %65 civarında bir oy kütlesi bunlara gelir işte o zaman 2023 hedefini tam yakalar ve türkiye 2025 te dünyanın ilk 5 ekonomisini yakalar

Avatar
dürüst ol 8 yıl önce

idam edin bu hainleri diğerleri kapıda köpek olur