Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

İşte THY'nin New York uçağına yapılan bomba ihbarı: Geber küffar geber!
New York- İstanbul seferini yapan THY uçağına bomba ihbarı yapıldı. ABD'nin New York kentinden İstanbul'a havalanan Türk Hava Yolları (THY)'ye ait bir uçak, bomba ihbarı sebebiyle Kanada'nın Halifax kentindeki havalimanına acil iniş yaptı.Türk Hava Yollarının (THY) New York-İstanbul seferini yapan uçağına yapılan bomba ihbarı asılsız çıktı.

Halifax Havalimanı Twitter hesabından yapılan duyuruda uçağın yerel saatle 12.53'te havalimanına iniş yaptığı, uçakta bulunan 256 kişinin otobüslerle terminale götürüldüğü bildirildi.

Güvenli bir bölgeye çekilen ve motorları durdurulan uçakta güvenlik güçleri, dedektör köpeklerin de yardımıyla arama yapıyor. İtfaiye ekibinin de olası bir tehdide karşı havalimanında önlem aldığı belirtildi.

Türkiye'nin Ottawa Büyükelçisi Selçuk Ünal, emniyet yetkilileri ile birlikte THY uçağı ile ilgili gelişmeleri takip ediyor.

BOMBA İHBARI SOSYAL MEDYADAN YAPILDI




Sözkonusu twitter hesabında şu mesaj paylaşıldı: "Küffar Türkiye için duaya (#prayforturkey hashtagine) hazır ol. Allahuakbar. Türk Hava Yolları 2 numaralı uçuşunda bomba var. Geber küffar geber."

THY’nin bomba ihbarı üzerine Kanada'nın Halifax kentine acil iniş yapan New York-İstanbul seferini yapan uçağına, ihbarın sosyal medya üzerinden yapıldığı açıklandı.


İHBAR ASILSIZ ÇIKTI

Türk Hava Yolları'nın (THY) New York-İstanbul tarifeli seferini yaptığı sırada bomba ihbarı üzerine Kanada'nın Halifax Stanfield Havalimanı'na inen uçağında herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığı bildirildi. Yapılan aramalarda uçakta bomba bulunamadı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.