Öne Çıkanlar esed chp komplohaber Birand musul

İtalyan ajan Lanzavecchia yakalandı
İstanbul'un kalbi durumundaki İstiklal Caddesi'nde 4 kişinin can verdiği canlı bomba saldırısının ardından Türkiye kenetlendi. Terör bir kez daha lanetlendi. Birlik beraberlik mesajları verildi. PKK ve destekçileri ise kaos için Nevruz kutlamalarını bahane etti. Kan siyaseti yapan HDP, İstanbul'da kutlamalara izin verilmemesine rağmen vatandaşları meydanlara davet etti! Ancak halk kaos çağrısına kulak vermedi. Provokatörler dışında hiç kimse meydanlara inmedi. İstanbul polisi, Nevruz kutlamalarının yasaklanmasına rağmen provokasyon için kutlama bahanesiyle meydanlara inmeye hazırlanan terör örgütü PKK'ya seri operasyonlar düzenledi.

TERÖR KAMPLARINDA SİLAH EĞİTİMİ

İstanbul polisi, özellikle yabancı uyruklu kişilerin kaos için düğmeye bastığını belirledi. Fatih'te düzenlenen operasyonda ise İtalyanGiovanna Lanzavecchia (33) isimli kadın yakalanarak sınır dışı edildi. PKK kamplarında silah eğitimi aldığı belirlenen Giovanna Lanzavecchia'nın sosyal medyadaki hesapları incelendi. İtalyan kadının, PKK kamplarında ağır silahlarla çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştığı ve terör örgütü propagandası yaptığı belirlendi. İtalyan Giavanna, PKK kamlarında silah eğitimi aldı. Fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı. Nevruz bahanesiyle kaos çıkartmak için örgütten talimat aldığı ortaya çıktı.

PKK PAÇAVRASIYLA POZ VERDİ



Sınır dışı edilen İtalyan kadının, PKK'yı simgeleyen paçavrayla çekildiği fotoğraflar dikkat çekti. Öte yandan İstiklal Caddesi'ndeki canlı bomba saldırısının ardından başka noktalarda da patlama olacağına dair sosyal medyada paylaşımlarda bulunduğu tespit edilenTunahan Akyol, Ümraniye'de enselendi. Önceki gün de Başakşehir'de Nevruz kutlamaları yapmak için bir araya gelen 50 kişi polisi görünce kaçmak istedi. Kovalamaca sonrasında yakalanan 12 şüphelinin üst aramasında patlayıcı maddeler ele geçirildi. Yine Başakşehir'de gözaltına alınan 11 şüphelinin çoğunun yaşının küçük olması dikkat çekti.

Takvim

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
newkral 8 yıl önce

Neden sınır dışı bu bir ajan bir pkk tetikçisi yokmu bunun bir yaptırımı cezası bunlar kapıdan çıkar bacadan girer bu fırsatları tanımayalım bunlara