Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

İTÜ, Ayazağa kampüsünde ''Sol'' görüşlü terör yandaşları müslüman öğrencilere saldırdı

Geçtiğimiz aylarda İstanbul Üniversitesinde ''DAEŞ'' bahanesi ile müslüman öğrencilere saldıran Sol görüşlü ve PKK yandaşı sözde öğrenciler bu sefer İstanbul Teknik Üniversitesinde sahne aldı!

Yaklaşık 3 gündür İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa kampüsünde Suriye devrimi ile ilgili panel ve çalışma yapan müslüman öğrenciler adeta sindirilmeye çalışılıyor.

Kampüste bulunan DHKP-C ve PKK'ya yakın sol görüşlü vandallar bugün öğlen saatlerinde Ayazağa kampüsünde 5 yıldır zalim despot Beşar Esed'in zulmü altında inleyen mazlum Suriye'li müslümanlara dikkat çekmek amaçlı bildiri okumak isteyen müslüman bir bayana saldırdı.

Yaklaşık 10 kişilik grup tarafından darp edilmeye çalışan bayan okulun özel güvenlik görevlilerinin araya girmesi ile birlikte kurtarılabildi.

Olay sonrası Üniversite'nin İnşaat fakultesi kampüsünde Namaz ibadetini gerçekleştiren müslümanlara karşı birleşen ''kollektif'' terör vandalları Namaz sırasında müslümanlara tekrar saldırdı.

Saldırıda Sopa ve soda şişelerininde olması sol terör yandaşlarının ne denli gözü dönmüş olduğunu adeta kanıtlar nitelikteydi.

Olayların büyümesi ve Üniversite güvenliğinin yetersiz kalması sonucu olay yerine çok sayıda Çevvik kuvvet ekibi gönderildi. Bölgeye gelen ekipler Sol vandalları görmezden gelerek, 5 müslüman öğrenciyi gözaltına aldı.

23 Şubat Gençlik Hareketi Derneği Başkanı Ömer Faruk Teke ''istanbul Teknik Üniversitesindeki müslümanlara karşı yapılan sindirme politikalarının artık katlanamayacak duruma geldiğini, bu olaylarla birlikte Üniversite dekanlığının bir an önce harekete geçip kollektif yapıları engellemesi'' gerektiğini ifade etti.

Gözaltına alınan öğrenciler ifadeleri alınmak üzere götürülürken olaylar halen devam ediyor...(Yeniakit)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.