Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

İzmir'de yeni bir Aylan bebek faciası daha...!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde kıyıya vuran Suriyeli Aylan bebeğin acısı hala akıllardan çıkmazken, İzmir'in Çeşme ilçesinde de benzer bir durum yaşandı. Çeşme'de sahile vurmuş 5-6 yaşlarında kız çocuğu cesedi bulundu.

Yürekleri dağlayan olay, Çeşme ilçesi Çiftlik Mahallesi Pırlanta Plajı mevkisinde meydana geldi. Pırlanta Plajında kıyıya vuran sığınmacı bir kız çocuğuna ait cesedi gören vatandaşlar şaşkına döndü.

VATANDAŞLAR EKİPLERE HABER VERDİ

Gördüğü olay karşısında şoke olan vatandaşlar, hemen durumu jandarma ekiplerine bildirdi. 5 yaşında olduğu tahmin edilen çocuğun acı hali ise mültecilerin durumunu gözler önüne serdi. Bodrum ilçesinde Aylan bebekle aynı kaderi paylaşan minik çocuğun cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.