Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Kadirov'dan Putin'e: Her an emrinizdeyiz

Türkiye’nin sınırlarını ihlal eden Rus jetini düşürmesinin ardından Rusya’ya bağlı Çeçen Cumhuriyeti’nin devlet başkanı Ramzan Kadirov'dan dikkat çekici bir mesaj geldi.

Kadirov, Instagram hesabında, Putin’in sadece ekonomik ve sosyal problemlerle değil, büyüyen uluslararası terörizm tehdidi karşısında güvenlik ve istikrar problemleriyle de ilgili çok işinin olduğunun tamamen farkındayım” diyerek Putin’le bir fotoğrafını paylaştı.




HER AN EMİRDEYİZ

“Güçlü ve eğitimli binlerce gönüllümüz var” diyen Kadirov, “Her an emir bekliyoruz. Rusya’nın gerçek vatanperverlerinin neler yaptığını göreceksiniz” diye yazdı.

PİŞMAN OLACAKLAR

Kadirov, Türkiye’ye de, “Türkiye’nin uzun süre pişmanlık duyacağından eminim. Her fırsatta dostluk ve işbirliğinden bahsedenler böyle haince davranamaz” mesajını gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.