Öne Çıkanlar rusya haber abd Yasemin Öney Cankurtaran ferhat yüksel

Kahramanmaraş'ta öğrenci yurdunda yangın

Kahramanmaraş'ta, Serintepe Talebe Yurdu'nda bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti.

Şekerdere Bulvarı'ndaki Serintepe Talebe Yurdu'nda bugün saat 12.45'te bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık görevlisi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kısa sürede alevler içerisinde kalan yangını söndürmek için çalışma başlatırken, yurtta öğrenci olup olmadığı araştırırlıyor.



Yangın kontrol altına alındı

Kahramanmaraş'taki 104 yatak kapasiteli ve 4 katlı 'Özel Serintepe Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu'nun çatı katında öğle saatlerinde bilinmeyen nedenle başlayan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken, öğrencilerin büyük bölümünün olay sırasında okullarında olduğu belirtildi.


Ekiplerin müdahalesi 1 saat sürdü

Ekipler, iş makineleriyle duvarlarını yıktıklarını yangına 4 koldan müdahale etti. 1 saat süren müdahale ile kontrol altına alınan yangın nedeniyle yurdun büyük bir bölümü kullanılamaz hale geldi. Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Kaymakam Anteplioğlu, yangına kısa sürede müdahale edildiğini ve öğrencilerin okullarında olduğunu söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.