Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Kalaşnikoflu barış çağrısı!
HDP'nin Diyarbakır'da düzenlediği Nevruz etkinliği bu sene terör olayları ve HDP'nin tavrından dolayı rağbet görmedi. Etkinlikte konuşma yapan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Sırrı Süreyya Önder sözde PKK flaması, Abdullah Öcalan ve kalaşnikof fotoğrafları adı altında poz verdi.

DAEŞ'İ KINADI, PKK'YA YİNE LAF YOK

Kutlama alanında bir konuşma yapan Demirtaş, geçtiğimiz gün DAEŞ'in İstanbul İstiklal'de gerçekleştirdiği saldırıyı şiddetle kınarken PKK'nın Ankara'da 37 kişiyi ve daha önce de 29 kişiyi hayattan kopardığı hain saldırılar için ise tek laf etmemesi dikkat çekti.

KALAŞNİKOF FOTOĞRAFININ ALTINDA BARIŞ ÇAĞRISI

Demirtaş PKK'nın tutuklu elebaşısı Abdullah Öcalan, kalaşnikof ve sözde PKK flaması altında yaptığı konuşmada, "Biz barış diyoruz. Onlar biz size diz çöktürceğiz diyor. Öyle zannediyorlarki biz korktuğumuz için barış istiyoruz'' diyerek barıştan dem vurması ise ayrı bir skandal olarak değerlendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
fatih 8 yıl önce

Tek terörüst kalana kadar vurun millet arkanızda sakın ola barışı aklınıza bile getirmenin yoksa baraj altı kalırsınız basta ben oy vermem benimgibi fanatik ak apartili vermezse haliniz duman olur

Avatar
ertem diyarbekri 8 yıl önce

sizinde barisinizda batsin , ALLAH belanizi versin

Avatar
Bekir ÖNER 8 yıl önce

Barış istiyorlarsa çok basit tüm pkk.. Lılar silahlarını ortaya çıkarsın atsınlar, teslim olsunlar.

Avatar
Derya Erturk Gunes 8 yıl önce

Köşeye sıkıntılar tabiki önce akılları neredeydi dokunulmazlıkları kalicak

Avatar
Hakan acar 8 yıl önce

Sırrı... Ah ulan sırrı. Türklerin yüz karası sırrı.

Avatar
Sezai 8 yıl önce

Bunlar nekadar ikiyuzlu barış diyorlar ama yığınak yaparken ülkemize pkk sizi tukuruguyle boğar derkendemi barış istiyorlardı ben merak ediyorum

Avatar
Yalçın Kaz 8 yıl önce

Bu gösteriye bu postere diyarbakırda izin vereni s.....