Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Kan donduran itiraf! Emekli çiftin katili bakın kim çıktı?
Hemşirelik yaptığı öğrenilen Seher Dadak, emekli olan anne ve babasını öldürdükten sonra evden çaldığı altınları kuyumcuda bozdururken görüntülendi.

ALTINI BOZDURMUŞ

Çifte cinayetle ilgili çalışmasını sürdüren polisler, anne ve babasını öldürüp evden 7 bilezik, 1 altın zincir, 2 yüzük ve 1 çeyrek altın alan Seher Dadak'ın söz konusu altınlarla kentteki bir kuyumcuya gittiğini saptadı. Rahat hareketleriyle dikkat çeken Seher Dadak'ın evden aldığı çeyrek altını bozdurma anı kuyumcu dükkanındaki güvenlik kameralarına yansıdı. Zaman zaman gülümsediği görülen cinayet zanlısının, kuyumcudan aldığı nakit parayla otobüs bileti alıp Muğla'ya gittiği belirtildi.

Emniyette anne ve babasını öldürdüğünü itiraf eden Seher Dadak, sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.