Öne Çıkanlar ışid türkiye terör terör örgütü saldırı

Kanalizasyon kapağında cami resmi mi var?
 Milli Görüş’ün yayın organı Milli Gazete’nin bugünkü sürmanşetinde “Değişsin bu kapaklar” başlığıyla İBB’nin logosunun yer aldığı kanalizasyon kapakları hedef alındı.

Milli Gazete’den Dursun Ali Bulut imzalı haberde, “İstanbul'da her gün milyonlarca insanın üzerine basıp geçtikleri kanalizasyon kapaklarının ve alt yapı kapaklarının üzerinde cami silueti bulunuyor” ifadeleri yer aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) logosunda cami silüeti yer alması nedeniyle kanalizasyon kapaklarında da kullanılan İBB logosu İslamcıların tepkisine neden oldu.

Milli Gazete’nin haberinde, “Ecdadımızın saygı adına cami minarelerinden yüksek bina yapmadığı İstanbul'da cami siluetleri ayaklar altında. İstanbul'da her gün milyonlarca insanın üzerine basıp geçtikleri kanalizasyon kapakları ve alt yapı kapaklarının üzerinde cami silueti bulunuyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin logosu olan; cami figürünün böyle ayaklar altına alınmasına vatandaşlardan tepki geldi” denildi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.