Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

'Kandırıldık teslim oluyoruz' diyen 30 PKK'lı...
Diyarbakır'ın Sur'da çembere alınan 30 kişilik terörist grubu; Hasırlı, Fatihpaşa ve Savaş mahallelerinin kesiştiği Yenikapı Sokak'ta kıstırıldı. Bazı teröristler 'Sur'un sonu Cizre gibi olacak kandırıldık’ diyerek geçtiğimiz günlerde telsizlerle güvenlik güçleriyle irtibat kurdu. Teröristlerin 'teslim olmak istiyoruz' çağrısına güvenlik güçleri ‘Silahsız olarak Dört Ayaklı Minare’nin yanını gelin’ yanıtı verdi. 

BİRBİRLERİYLE ÇATIŞTILAR

Teslim olmaya giden 10 kişilik terörist gruba diğer teröristler tarafından bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda 5 terörist öldü, 2’si kadın 8 terörist ise teslim oldu. Bunun üzerine teröristler ikiye bölündü. Kaçma taraftarı olan bir grup diğer grubu suçlayınca aralarında çatışma çıktı. Teslim olmak isteyen teröristlerin, sözde Sur sorumluları tarafından rehin alındığı da öğrenildi.

6 BiN KONUT TEMiZLENDİ

Yasak kapsamındaki mahallelerde 6 bin konut terörist varlığından arındırırken, henüz arınmayan 250 civarında konutun kaldığı belirtildi. Bazı evlerde ölen yabancı uyruklu teröristlerin kimliklerinin tespit edilmemesi için yakıldığı öğrenildi.  (Akşam)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
birdost 8 yıl önce

Teslim olmaya giden 10 kisilik grup yolda uredi heralde. 5 olu ikisi kadin 10 yarali ne ayak bu etti 15

Misafir Avatar
komsu 8 yıl önce @birdost

ölen teröristler; saldiriyi yapan teröristler, teslim olmaya giden 10 kisiden ölen olmamis. saliriyi yapan teröristleri polis öldúrmus!

Beğenmedim! (0)
Avatar
esnaf 8 yıl önce

teslim almayın kurşuna dizin

Avatar
A. Şimşek 8 yıl önce

Heralde 5 on hemen üstündeki 5 e basmis o heyecanla.