Öne Çıkanlar ışid türkiye dünyanın en güçlü orduları abdülhamid gülse birsel

Kara çarşaf giyip kamufle olduğunu sanan çapkın fena yakalandı! (Ordu haberleri)

Ordu'da kara çarşaf giyip sokakta telefon görüşmesi yapan birisi dikkat çekti. Vatandaşlar canlı bomba şüphesiyle polise haber verdi. Olay yerine gelen polis gerçeği aydınlatınca mahalle sakinleri hem derin bir nefes aldı. Hem de çok şaşırdılar. 

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde internetten tanıştığı kadınla buluşmaya tanınmamak için çarşaf giyip giden M.İ., 'canlı bomba' olduğu şüphesiyle gözaltına alındı. Olay, bugün Ünye İlçesi'nde meydana geldi. Çarşaf giyen M.İ. isimli erkek, Hükümet Caddesi'ndeki Büyük Cami çevresinde dolaşınca şüphe çekti. Çevrede bulunanlar bunun 'Canlı bomba' olabileceğini değerlendirerek polise bildirdi.



İhbar üzerine gelen ekipler çarşaflı olan M.İ.'yi gözaltına aldı. Elinde bir poşet olduğu ve sık telefon görüşmesi yaptığı belirlenen M.İ., götürüldüğü Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde, evli olduğunu, internetten tanıştığı bir kadınla buluşmak için bölgeye gittiğini, tanınmamak için de çarşaf giydiğini söyledi. Olayın ortaya çıkması çevrede bulunanlara derin bir nefes aldırdı hem de olayın iç yüzünün öğrenilmesi espri konusu oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.