Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Kayseri'de patlama!
Patlamada yaralıların bulunduğu bildirilirken, olay yerine ambulanslar sevk edildi.

OTOBÜSTE ASKERLER VARDI

Otobüsün içinde hafta sonu izne çıkan sivil kıyafetli askerlerin bulunduğu belirtiliyor. Görgü tanıklarının ifadelerine göre otobüsün yanına bir aracın yaklaşmasının ardından bir patlama meydana geldi.

RESMİ AÇIKLAMA GELMEDİ

Patlamadan sonra yaralılar hastaneye kaldırıldı.. Şehitlerin olup olmadığı hakkında resmi bir açıklama gelmedi. 

"YOL ÜZERİNDE KOMANDO TUGAYI KIŞLASI VAR"

CNN Türk canlı yayınına bağlanan DHA Kayseri muhabiri Oktay Ensari, patlamanın, bir terör patlaması gibi göründüğünü belirtti. Ensari "Palas Caddesi, şehir merkezine 5-6 kilometre uzaklıkta. Orası yoğun bir yer değil. Okullar da tatil. Hafta içi yoğun olan bir yol. Aynı yol üzerinde komando tugayı kışlası var. Planlanmış bir olay gibi görünüyor. Sabah 08:45 sıralarında oldu" açıklamasında bulundu.

GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI

Görgü tanıkları ise "Önce bir trafik kazası zannettik ancak daha sonra otobüsün patlamayla savrulduğunu gördük" diyerek olay anını anlattı.

YAYIN YASAĞI GETİRİLDİ

RTÜK, Başbakanlık tarafından Kayseri'de meydana gelen patlamaya ilişkin geçici yayın kısıtlaması getirildiğini bildirdi. 




AYRINTILAR GELECEK...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.