Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sea Pearl Ataköy manisa son dakika haber afrika

Kayyum Zencani'nin ahbabı çıktı! İşte son dakika gelişmesi

Kaynak Holdinge atanan kayyumlardan İmran Okumuş'un,  17 Aralık yolsuzluk soruşturması şüphelilerinden Reza Zarrab'ın ortağı ortağı Babek Zencani ile yakın arkadaş olduğu ortaya çıktı. Okumuş'un Zencani ile çektirdiği samimi bir fotoğrafı da var. 




İstanbul Anadolu 10. Sulh Ceza Hakimi Ali Aslan Giritli tarafından Kaynak Holding'e kayyım atandı. Kaynak Holding'e atanan 7 kayyım, şirket başına 5 bin lira olmak üzere 21 şirketten toplamda 105'er bin lira maaş alacak. 

Gerekçede, "Atanan kayyımlara yapılan işin niteliği, ağırlığı dikkate alınarak bu aşamada her bir şirket kayyımlığı için aylık 5 bin lira ücret takdirine, bu ücretin şirket bütçesinden karşılanmasına." denildi.


Atanan kayyımlar İmran Okumuş, Sezai Çiçek, Hüseyin Yaşar, Aytekin Karahan, Ertuğrul Erdoğan, İsmail Gülen ve Levent Küçük'ün şirketlerle ilgili her türlü tasarruf ve çalışanların iş akitlerini feshetmeye yetkili oldukları belirtildi.


KAYYIM OKUMUŞ, ZENCANİ'NİN ARKADAŞI ÇIKTI

Cumhuriyet gazetesi, Kaynak'a kayyım olarak atanarak aylık 105 bin lira maaş bağlanan İmran Okumuş'un ilginç fotoğraflarını yayınladı. Fotoğraflarda, kayyım Okumuş, 17 Aralık yolsuzluk soruşturmasıın şüphelilerinden Reza Zarrab'ın ortağı ortağı Babek Zencani ile birlikte görünüyor. Zencani, yolsuzluk sebebiyle İran'da tutuklu yargılanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.