Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Kemal Batmaz bakın kim çıktı!
15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişimiyle ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı.

Darbe girişimini üzerinde durulan gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Adil Öksüz'den başka bir yönetici daha tespit edildi. Darbe girişiminin ikinci yöneticisi olana Kemal Batmaz'ın Kaynak Holding bünyesinde Kağıt A.Ş'nin genel müdürlüğünü yaptığı ortaya çıktı.

DARBEYİ YÖNETEN KİŞİ DE OLABİLİR

FETÖ'den tutuklu Kemal Batmaz'ın de darbe girişimini yöneten bir diğer isim olduğu belirtiliyor. Batmaz'ın darbe girişimini yöneten tepe isim de olabileceği belirtiliyor.

SİNCAN'DA TUTUKLU

Ayrıca darbe girişiminin ikinci yöneticisi Batmaz şuanda Ankara Sincan cezaevinde tutuklu bulunuyor.

KEMAL BATMAZ KİMDİR?

15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'nde olduğu gerekçesiyle tutuklanan Kaynak Holding'de Kağıt AŞ'nin eski Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın, 11 Temmuz'da Adil Öksüz ile birlikte ABD'ye gittiğini, iki gün sonra yine Öksüz ile Türkiye'ye döndüğünü ve darbeyi yöneten isimler arasında olduğunu belirledi. Öksüz ve Batmaz'ın Akıncı Üssü ve Atatürk Havalimanı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı.

BATMAZ’A ASKER SELAMI

Soruşturma dosyasında Batmaz’ın 15 Temmuz gecesi darbe girişiminin harekat merkezlerinden biri olan Akıncılar Üssü’nde bulunduğuna ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde rütbeli bir askerin, Batmaz’a asker selamı verdiği anlaşıldı. Batmaz’ın da sorgusunda Adil Öksüz gibi Kazan’a arsa bakmaya gittiğini açıkladığı bildirildi.

Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.