Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun Didim'deki bir müteahhit tarafından parayla satın alındığını,CHP'ye saldırıldığını iddia eden Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"PARAYLA İNSAN SATIN ALIP BİZE SALDIRTMANIN YOLLARI ARIYORLAR"

"Hayır, kardeşim küçük bir çocuk değil. Onun illa benim siyasi görüşümü desteklemesi zorunlu değil. Bizim Didim Belediyesi Didim'e olağanüstü hizmetler veriyor. Kıyıyı temizledi açtı. Didim'de iki tane yüksek bina var bu binaların yıkılması lazım. O binaların sahipleri parayla insan satın alıp bize saldırtmanın yollarını arıyorlar. Bu kadar açık net söylüyorum. O kişinin etrafındaki insanlara bakın göreceksiniz o müteahhitin yandaşları.

"SOYADI NE OLURSA OLSUN... KAPININ ÖNÜNE KOYUN DEDİM"

(Kardeşinize de bu insanlar tarafından para verildiğini mi söylüyorsunuz?) Benim ne söylediğimiz siz de anladığını herkes de anladı. Soyadı kim olursa olsun bir belediyeye gidip çıkar amaçlı öneri götürdüğü an kapının önüne koyun dedim. Bunun temelinde ahlak yatar"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemal 7 yıl önce

Didim de 2 tanemi yüksek bina var.chp den ihraç edildi diyor.ihraç edilmeden kendi istifa etti çok büyük tutarsız konuşuyor.