Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'yuhalayıp' gönderdiler
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 26'ncı Dönem 1'inci Yasama Yılı Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı ile Parti Meclisitoplantısına başkanlık etmek için geldiği Antalya'nın Belek bölgesinde bir otelde partilileri ile görüşmeleri sonlandırdı.

Otelden ayrılan Kılıçdaroğlu, CHP'li Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in düzenlediği 11. Geleneksel Döşemealtı Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni izlemek için ilçedeki stada geldi. Burada er meydanına inen Kılıçdaroğlu vatandaşları ve güreşçileri selamladı.

Er meydanında tribünlerde oturan vatandaşları selamlayarak alanı gezen Kılıçdaroğlu bazı vatandaşlarca yuhalandı. Kılıçdaroğlu, yuhalama seslerinin ardından ziyareti kısa keserek stadyumdan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
turan 8 yıl önce

Ey kilicdaroglu cok yazik ettiniz şehitlerimizin ardindan.Ataturk de görseydi bu teroristlere desteginizi ne yapardi acep.

Avatar
Kırbaç 8 yıl önce

Şu Kılıçdaroğlu'nun yaptıklarına bakın. !4 yıldır iktidarda ülkenin ne hale geldiği ortada. Sıfır terörden geldiğimiz noktaya bakın. PKK ya bu Kılıçdaroğlu yardım ve yataklık etti, onların silahlanmasına, bombaları istiflemesine , Çukurlar kazmasına göz yumdu. Hemde bunu kendi ağzı ile itiraf etti.Şehitlerimizin her birinin ahı onun boynunadır. Hadi eyvAllah.

Avatar
delidemir 8 yıl önce

Kırbaç efendi sözüm sana. Sıfır terör mü dedin!!? Sen nerde yaşıyorşun ki, evet açtılar çukuru içine gömdük, gömmeyede devamm. Kafan basmiyorsa konuşma. Boş dağlar bombalanmıyor artık. Kafa kafaya çarpışıp kelle alıyoruz burda. Zaiyatta verdik evet ama yıllarca vermeye devam ediyorduk ama hiç bu kadar ağlamadılar. Niyee çünkü bitiyorlar. Kimin başkanlığında; REİS'in. Kim için; şehitlerimiz için. Onlarda erdoğana düşmanlar, belliki sende. Aynı saftan bi ayrılın artıkta şu millet bi rahat etsin.