Öne Çıkanlar rusya haber terör örgütü abd ışid

Kemal Kılıçdaroğlu ODTÜ'ye sahip çıktı

Kemal Kılıçdaroğlu CHP Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor. ODTÜ'de yaşanan Mescid krizini gündemine alan Kemal Kılıçdaroğlu ODTÜ'lüleri koruyarak yaşananların provokasyon olduğunun savundu ve "ODTÜ'lüler üniversitelerine sahip çıkacaktır" dedi.

ODTÜ'YÜ KAFAYA TAKMIŞLAR

"Son günlerde kafayı ODTÜ'ye takmışlar. Hiç kimse unutmasın ODTÜ dünyanın en önemli markalarından biridir. Gelişmekte olan ülkeler arasında dünya 3.'dür. Sıralamaya ilk giren üniversitelerden biridir. Şimdi baskı kurmaya çalışıyorlar. Namaz kılan öğrencilere saldırıldı deniyor. Hiç kimse

ODTÜ'LÜLER ÖZGÜRLÜK HAKLARINI BİLİYORLAR

ODTÜ'lü kadeşlerime söylüyorum özgürlük haklarınızı çok iyi biliyorum. ODTÜ'lüler özgürlük haklarını biliyorlar. Yıllardır namaz kılınıyor orada. Neden şimdi saldırı? Provokasyonlar yapılıyor. Gencecik çocuklarımız istismar ediliyor.

PROVOKASYON KURULMAYA ÇALIŞILIYOR

Hemen ardından rektörler suçlanıyor, üniversite suçlanıyor. 2 bin kişilik camisi var genişlettik. 4 yıl önce de mescidi büyüttük diyorlar. Hiç kimse saldırıya uğramamıştır ancak provokasyon kurulmaya çalışılıyor. ODTÜ'lüler kendi üniversitesine sahip çıkacaktır. ODTÜ'ye tomayla askerle giremezsin ODTÜ'ye girmek istiyorsan sınavla girersin. Bileğin, gücün yetiyorsa girersin." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.