Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

Kılıçdaroğlu: 17 Aralık'ın peşini bırakmayız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 17-25 Aralık’ın Türkiye tarihindeki en ciddi yolsuzluk olayı olduğunu ve darbe girişiminin bunu asla aklamayacağını belirtti. Kılıçdaroğlu, başkanlık sistemine ilişkin “Eğer bir Meclis darbeyi püskürtmüşse bundan büyük başarı ne olacak. Tek adamlığın Türkiye için bir felaket olacağını herkesin görmesi lazım. Bunu görmüyorsak bugün attığımız demokrasi nutuklarının hiç anlamı yok, boşuna atıyoruz” dedi.

DARBE, 17 ARALIK'I AKLAMAZ

Cumhuriyet'e röportaj veren Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

17-25 Aralık bizim tarihimizdeki en ciddi yolsuzluk olayıdır. Belgeleriyle, dökümanlarıyla, ses kaydıyla, mahkeme kararlarıyla yapılan dilenlemelerle... Bunun tüm ayrıntıları çıktı. Bu darbe girişimi 17-25 Aralık yolsuzluklarını örtmek için gerekçe olarak kullanılamaz. 17-25 ayrı bu ayrı. Biri demokrasiye karşı yapılan bir darbeydi ki biz parlamenter sistemin hep korunmasını istedik. Öbürü de bir hükümetin bir devleti nasıl soyduğuna dair hepimizin tanık olduğu belgelerdi. İkisinin arasında dünya kadar fark var.A

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatam 8 yıl önce

Lan bok kafalı lilictar oğlu sizin gibileride bu ülkeden supurmesinde bilirz millet şehit oldu olayların şeyine bakıp açıklama yapiyosun sabahleyin amma sizin sonunuzda yakındır darbe gerçekleşti hepiniz teröristlerin yanında olacaksınız mitinginize sıkı m sizin yapmayın itin hepiniz zin derdi makarnaydi

Avatar
Eyüp 8 yıl önce

Belki aylar yıllar sonra çıkacak belli olmaz ama bu darbenin arka planında belki sende varsın eyy Kılıçdaroğlu. Ayrıca demokrasiye yapılan darbe bir yana sizin ve atalarınızın Bu yüce müslüman milletin dini olan İslam'a yaptığı darbe ne olacak.

Avatar
haydar 8 yıl önce

CHP acayip bir parti. kalkışma başarıya ulaşsaydı çok sevineceklerdi. Adamların derdi din imanla ve dindarla uğraşmak.