Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

FETÖ’nün Baykal’a kaset kumpası ile genel başkanlık koltuğuna oturan Kılıçdaroğlu Gülen’in bir projesi mi?” FETÖ’cü olduğunu bildiği halde Fatih Günsul’u başdanışmanlık koltuğunda oturtmaya devam eden Kılıçdaroğlu için artık çember daralıyor.

İşte Kılıçdaroğlu ve onun CHP'sinin Fetullahçı örgütle arasına mesafe koyamadığı serüveni…



FETÖ'NÜN KASET KUMPASI İLE GENEL BAŞKAN OLDU

Genel Başkanlığın bugün FETÖ'den içeride olan gazetecilerin yayınladığı video ile el değiştirmesi Fetullahçı yapılanma ile CHP arasındaki flörtü başlatan süreç oldu. FETÖ'nün organize ettiği konusunda genel kanıya varılan Baykal kumpası ile Kılıçdaroğlu "aday bile değilim" Genel Başkan oldu.

FETÖ'CÜ EREN ERDEM'İ MİLLETVEKİLİ YAPTI

17/25 Aralık darbe sürecinden FETÖ tarafından finanse edildiği gazetenin sahibi tarafından itiraf edilen Karşı Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmeni Eren Erdem CHP'den İstanbul Milletvekili yapıldı. Milletvekili olduktan sonra da FETÖ'ye hizmet etmeye devam eden Eren Erdem, terör örgütünün her eyleminde CHP milletvekili kimliğini kullanarak en ön safta yer aldı.



CHP'Lİ VEKİLLER HER FETÖ EYLEMİNDE EN ÖNDE

Takip eden süreçte kapatılan FETÖ kurumlarını müdafaa görevi de CHP'deydi. Mahmut Tanal, Barış Yarkadaş, Sezgin Tanrıkulu ve Eren gibi CHP milletvekilleri partı tabanının tepkisine rağmen FETÖ'nün her eyleminde en ön safta yeraldı. … Bugün TV, Bank Asya, Zaman Gazetesi gibi Fetullahçı yayın organlarını "Basın özgürlüğü" maskesiyle her platformda savunmakla görevlendirildi.

CHP'Lİ AYDIN BELEDİYESİ'NDE CEVAPSIZ KALAN SORULAR

17/25 Aralık darbe girişiminden sonra FETÖ'den CHP'li belediyeler tarafından sistematik olarak maddi anlamda desteklendiği de ortaya çıktı. CHP'li belediyelerin, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun danışmanı FETÖ'den tutuklu Erkan Karaarslan aracılığıyla FETÖ'ye milyonlarca lira aktardığı ve bu belediyenin adeta bir FETö üssü gibi kullanıldığı ortaya çıktı. İzmirli gazeteci Ertan Yıldız, "Karaarslan'a danışmanlık ücreti olarak milyonlarca lira para ödediler. Belediyelerin kritik yerlerine atamalar yaptılar. Karaarslan bu şekilde 74 şirket kurup, 100 CHP'li belediyeden ihale aldı. Karaarslan'ın şirketleri bu yıl İstanbul'da CHP'li 3 belediyeden 10 milyon lira ihale aldı" dedi.



CHP'Lİ BİRGÜL AYMAN GÜLER NEDEN SUSTURULDU?

CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler, "Her ne kadar parti yönetimimiz inkar etse de 30 Mart seçimlerinde cemaatle(FETÖ) ittifak yaptı" dedi ve susturularak partiden aforoz edildi. Parti teşkilatı tarafından dışlanan Güler, bir kez daha medyaya çıkamadı.

AĞABEYİ BİLE CHP'DEKİ FETÖ GERÇEĞİNİ İTİRAF ETTİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, FETÖ'den tutuklanan Karaarslan'ın CHP'li belediyeleri adeta soyup soğana çevirdiğini ve bu konuyla ilgili hazırladığı raporu Genel Merkez'e ileteceğini söyledi. Ancak konu CHP'nin gündemine hiç gelmedi.



15 TEMMUZ'U YAŞAMIŞ TÜRKİYE'DE MEYDANLARDA FETÖ'CÜLERİ ALKIŞLATTI

CHP Genel Başkanı 15 Temmuz ihanetine rağmen akılalmaz bir umursamazlıkla Adana'da meydanlara indi ve alanda bulanan partililere tek tek isimlerini saydığı FETÖ'cüleri alkışlattı! Başta Balyoz ve Ergenekon mağdurları olmak üzere CHP tabanının büyük bir kısmı Fetö tetikçileri Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan'ın CHP lideri Kılıçdaroğlu tarafından mitingte alkışlatılmasına sert tepki gösterdi.

CHP BOLU MİLLETVEKİLİNDEN SERT SÖZLER

CHP Milletvekili Tanju Özcan, CHP'nin hafta sonu Adana'da gerçekleştirdiği mitingi eleştirerek, "Ilıcak, Altan, Bulaç'ın isimlerini Adana mitinginde hangi mantıkla okuyup kitleye alkışlatmaya çalışıyorsunuz? Benim için artık bardağı taşıran son damlaydı. Artık CHP, oraya buraya savrulan, hiçbir konuda net duruşu olmayan, hiçbir krizi yönetemeyen bir duruma geldi" dedi.



BAŞDANIŞMANI BİLE FETÖ'CÜ ÇIKTI

Son olarak da Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Akademisyen Fatih Günsul FETÖ'den gözaltına alındı. Günsul Eski İstanbul Üniversitesi (İÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Gürsul, bir süre önce FETÖ'nün darbe girişimi soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırılmıştı. Lise yıllarından beri FETÖ üyesi olduğu ortaya çıkan ve Bylock kullandığı tespit edilen Fatih Günsul'un üniversiteden atıldığı halde neden hala CHP'de başdanışmanlık yaptığı, bütün danışmanlar gönderildiği halde neden hala o görevde tutulduğu bilinmiyor.



KILIÇDAROĞLU'NDAN BU SORULARA CEVAP VERECEK Mİ?

1- Deniz Baykal FETÖ'nün kaset kumpası ile gönderilirken örgüt ile hangi pazarlıklar yapıldı? FETÖ'nün Baykal kumpası hakkında neden hiç konuşmuyor?

2- Terör örgütünün her eyleminde yer alan FETÖ'nün destekçisi CHP'li milletvekillerine herhangi bir uyarı yapıldı mı?

3- FETÖ tutuklusu CHP'li Aydın Belediye Başkanı organizasyonu ile 110 belediyeden danışmanlık ücreti, ihaleler ve şirket transferleri ile FETÖ'ye para aktarıldı mı?

4- Kemal Kılıçdaroğlu, ağabeyi Celal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ-CHP ittifakı hakkındaki sözlerine neden hala cevap vermiyor?

5- Fetullahçı Terör Örgütü'nün kumpasçı gazetecilerini ve maşalarını CHP mitinglerinde alkışlatarak ne yapmak istiyor?

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.