Öne Çıkanlar METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C rusya sokağa çıkma yasağı

Kılıçdaroğlu çirkin yalanı tekrarladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Habertürk'te katıldığı canlı yayında yine Türkiye'yi DAEŞ'e destek vermekle suçladı.

Türkiye el Bab'ta DAEŞ'le kıyasıya savaşırken Kılıçdaroğlu "Türkiye DAEŞ'e destek veriyor" yalanını sürdürdü.

"TÜRKİYE IŞİD'LE ARASINA MESAFE KOYSUN"

Kılıçdaroğlu, "Ortadoğu'da IŞİD konusunda, El Nusra konusunda Türkiye'nin arasına çok net mesafe koyması lazım" ifadelerini kullandı.

"Terörle aranıza mesafe koyun" sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kullandığı bir ifade olarak bilinirken, Kılıçdaroğlu'nun özellikle bu ifadeyi seçmesi dikkat çekti.

Erdoğan bu sözü HDP'ye ve Batı'ya hitaben söylüyordu.

BİLİNDİK FETÖ YALANI

Türkiye'nin DAEŞ'e destek verdiği yalanı yıllardır FETÖ tarafından dillendiriliyordu. Öyle ki MİT tırlarının durdurulmasının ardından da bu yalan daha sık gündeme getirilmeye başlanmıştı. FETÖ'nün kontrolündeki gazetelerden de sürekli olarak MİT tırları ve DAEŞ yalanı işlenmişti.

CIA TÜRKİYE'DEN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Öte yandan, Türkiye'nin DAEŞ'ten petrol aldığını iddia eden CIA, iddiaya temel olan görüntülerin yalan olduğunun ortaya çıkmasının ardından Türkiye'den özür dilemişti.

Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 7 yıl önce

Seni doğuran Amcık nasıl bir Amcık merak ettim

Avatar
Emrah 7 yıl önce

Bunda ki kafa hangi hayvandan alındı çok merak ediyorum...