Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir afrika athena kimyasal silah

Kılıçdaroğlu kendisine destek veren partililere seslendi
Ülkenin birliği ve bütünlüğü için mücadele edeceğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Ben oturduğum koltuğun ne kadar önemli olduğunu biliyorum. O koltuğun sorumluluğunu da biliyorum. O koltukta oturan genel başkanlar hiçbir zaman ülkesini ayırmadı. İnsanını ayırmadı. Bölücülüğe asla prim vermedi. Bütün genel başkanlar ülkenin birliği ve bütünlüğü için mücadele ettiler. Aynı şekilde ülkenin birliği ve bütünlüğü için mücadele edeceğim. Bu bizim kaderimiz olmanın ötesinde bu bizim bu millete namus borcumuzdur" ifadelerini kullandı.

ÇAKALLARIN KURŞUNU BİZİ YILDIRAMAZ

Konuşmasında partisinin il başkanlarına seslenen Kılıçdaroğlu, "Mücadeleyi birlikte yapacağız. Asla ve asla mücadelemizden ödün vermeyeceğiz. Bedeli ne olursa olsun. Söyledim. Eğer işin ucunda hayatımızı kaybetmek varsa birilerinin çakalların kurşunuyla tehdit edileceksek asla yolumuzdan dönmeyeceğiz. Sonuna kadar gideceğiz" diye konuştu.


BANA SALDIRANLAR MÜSLÜMAN DEĞİL

Katıldığı şehit cenazelerinde yaşanan olaylara değinen CHP lideri Kılıçdaroğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Ramazan ayındayız. Mübarek bir aydayız. Hepimizin manevi duygularının yoğunlaştığı bir aydayız. Eğer cenaze namazına gidip namaz kılıyorsanız ve birileri orada size provokasyonlarla hakaret etmeye kalkıyorsa onların hiçbirisi Müslüman değildir. Hiçbirisi Müslümanlığı bilmiyor. Hiçbirisi insan sevgisini bilmiyor. Ne zamandan beri camiler siyasette arena olmaya başladı? Ne zamandan beri camiler bir partinin arka bahçesi haline dönüştürülmeye başlandı? Biz ibadet mekanlarına siyasetin girmesini istemeyiz. Siyaset ayrı ibadet ayrı. Benim manevi dünyama, vatandaşımın manevi dünyasına bir siyasetçinin el uzatmasını istemeyiz. Onun manevi dünyasına el uzatanlar onun namusuna el uzatmış demektir"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ibrahim 8 yıl önce

Sana saldıranların vatan haini olmadığını gösteriyor bence

Avatar
İbrahim Gürpınar 8 yıl önce

Doğru ona saldıran cehape li biri müslüman olamaz

Avatar
Gandi 8 yıl önce

Pekhala desene bu mübarek ramazan ayında terör eylemi yapanlar ve ona siyasi ve maddi destek verenlerde müslüman olamaz.
Kendine boş kurşun atılınca bunlar müslüman değil.
Vatan evladına kurşun sıkılınca bunlar cici çocuklar