Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet'e destek
Cumhuriyet gazetesine "PKK ve FETÖ'ye üye olmadan örgüt adına suç işlemek"suçundan operasyon yapıldı. Operasyonda genel yayın yönetmeni Murat Sabuncu ve Güray Öz gözaltına alınırken, 16 kişi hakkında da gözaltı kararı verildi.

KILIÇDAROĞLU: "BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, operasyon sonrası gazeteyi arayarak tepkisini gösterdi."Birlikte mücadele edeceğiz" diyen Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet gazetesinin arkasında durdu.

CHP'li vekillerden Cumhuriyet gazetesine ziyaret

Cumhuriyet gazetesine operasyon yapılmasının ardından CHP'li vekiller, soluğu gazetede aldı.

Aralarında CHP'li milletvekilleri Ali şeker, Barış Yarkadaş ve Sezgin Tanrıkulu'nun bulunduğu heyet Cumhuriyet gazetesine geldi.

"BUNU DA ATLATACAĞIZ"

CHP heyeti "Cumhuriyet her dönemde gericiliğe karşı durmuştur, bunu da atlatacağız"dedi.

SEZGİN TANRIKULU: CUMHURİYET GAZETESİNDEYİZ

CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Cumhuriyet gazetesine yönelik operasyona ilişkin"Cumhuriyet Gazetesindeyiz. Bütün yöneticilerine,avukatlarına gözaltı kararı var. Gözaltı gerekçesi aynı anda FETÖ-PYD ve KCK operasyonu..." dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.