Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Kılıçdaroğlu'ndan Rusya anlaşmasına tepki gösterdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Bursa'daki hemşehri derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi.

AKLI BAŞINDA BİR DEVLET..

CHP Lideri, Bursa'da Rusya ile yapılan anlaşmayı eleştirdi. Türkiye'nin enerjide Rusya'ya bağımlı hale geldiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Aklı başında bir devlet, yönetim, hükümet, bu tür anlaşmaların altına imza atmaz." açıklamasında bulundu. 

"TÜRKİYE'NİN GELECEĞİNİ ATEŞE ATIYORUZ"

Kılıçdaroğlu yanlış oranlar vererek eleştirilerini yönetti;

CHP Lideri, Türkiye-Rusya ilişkisine dair şunları söyledi;

"Putin geldi, Rusya ile ilişkilerimiz düzeldi. Gayet güzel. Bütün komşularla iyi olmak isteriz ama bir şey var; devleti yönetenler, devletin geleceğini düşünmek, riske sokmamak zorundadır. Enerjide yüzde 50'nin üzerinde Rusya'ya bağımlıyız. Dünyada böyle bir devlet yok. Enerjide bir devlete Türkiye, en az yüzde 50 oranında bağımlı. Yarın kavga ettiğiniz, savaş çıktığı zaman düğmeye basınca Türkiye'de enerji bitecek. Aklı başında bir devlet, yönetim, hükümet, bu tür anlaşmaların altına imza atmaz. Çeşitlendirir, çünkü geleceği düşünür. Nükleer santrali verdik, bir daha vereceğiz. Zaten doğal gazda, petrolde de bağımlıyız. Bir başka ülkeye bu kadar bağımlı dünyada başka bir devlet yoktur. Ne Çin ne Amerika ne Rusya. Hiç kimse, bir baka devlete bu kadar kendini bağımlı hale getiremez. Türkiye'nin geleceğini ateşe atıyoruz, bunu düşündük mü?"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf mumcu 7 yıl önce

gerçekten bu adama oy verip bunun peşinden gidiyorlarmı.bence türkiye çok iyi bir komedyene sahip bu cevheri siyasette harcamayalım kemal sunalın yerini doldurmalı ismide uyyor :)

Avatar
mustafa 7 yıl önce

Bu adam mı mal mı ben mal diyorum ya siz

Avatar
Ali 7 yıl önce

Tam salak hemde zirba şerrfsiz türkiye zaten gaz çogunu rysyadan alıyor ahmak geri zekalı bu imzsyla rusyanın fazla gazı türkşyeden avrupaya gidecek rusyada türkiyeye kira ödeyecek adamdan sayıyorlarya

Avatar
antepli orhan 7 yıl önce

Neyseki akli basinda bir ke mal kilicdaroglu var ülkemizde. O herseyi bilir. O herseyi görür. Ne günahimiz vardida bu adam bizim ülkemizde yasiyor.

Avatar
Ahmet gazi 7 yıl önce

Ulan biliyorsan konuş ibret alsınlar ammaa cahilsen keMAL san sus seni bir adam sansınlar.Rus doğal gazı türkiye üzerinden avrupaya gidecek ülke parad kazanacak ve üstelik doğal gazı türkiye daha ucuza alacak HAA TABİİ SEN VE ARKANA DÜŞEN KEMALİTLER ÇATTTTLAYACAKLAR.

Avatar
ayhan atasoy 7 yıl önce

Sen zaten herseyi düşünüyorsun kemal bey sgk yı nasıl 20 yıl geri götürdüysen.bıtak sen muhalefet olarak koskoca türkiye Cumhuriyeti devletini yönetmeyi sen istanbul büyükşehir belediyesini yönetemessin sende o kabiliydt yok artık bırakta chp yi belki yerine biraz ciddiye alınabilice biri gelir

Avatar
Yucel 7 yıl önce

Chp zihniyeti her seye karsi siz nukluer enerjiyede karsisiniz heslerede bi karar verin
Bu kadar vatan hainligi olmaz

Avatar
Yasar 7 yıl önce

Uyusunda buyusun bu zatı muhterem nerde yasiyo