Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz Nusaybin ilçesi İlyas İlbey CHP

Kılıçdaroğlu'nu askeri törenle karşılayan general bakın kim çıktı

Balıkesir'deki referandum çalışmaları için bölgeye giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu skandal biçimde askeri törenle karşılayan Bandırma 6. Anajet üssü komutanı Tuğgeneral Ahmet Biçer'in FETÖ kapsamında gözaltına alınıp sonra serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

TUĞGENERAL BİÇER FETÖ'DEN GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILDI

Tuğgeneral Ahmet Biçer, 15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişimi sonrasında gözaltına alındı. Darbeden sonra sıkı yönetim komutanı olarak atanacağı belirtilen askerler arasında yer aldığı iddia ediliyordu. Biçer darbeden sonra 8 general ile birlikte Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındı. Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ise verdiği ifadede, darbeciler tarafından Hava Karargah Merkezi'ne götürüldüğünde Tuğgeneral Biçer'i derdest edilmiş halde gördüğünü söyledi. Biçer daha sonra mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Tuğgeneral Ahmet Biçer Bandırma 6. Ana Jet Üs Komutanı olarak görevlendirildi.

16 NİSAN ÖNCESİ DARBE MESAJI MI?

Skandal törene milyonlarca kişi tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden eleştirilerini dile getiren vatandaşlar, skandal olayla ilgili Genelkurmay Başkanlığı'ndan açıklama bekliyor. Küresel güçlerin kuklası FETÖ'cü hainlere 15 Temmuz'da haddini bildiren milyonlar, CHP liderine selam duran askerlerle ilgili gereken soruşturma yapılsın çağrısı yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.