Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Kılıçdaroğlu'nun FETÖ şok!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik gözaltına alındı. Çelik'in İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında başkentte gözaltına alındığı belirlendi.

CHP'NİN YDK ÜYESİ

Gözaltına alınan avukat partinin Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyesi.

MİT TIRLARI İLE İLGİLİ SORUŞTURMA KAPSAMINDA

Çelik'in MİT tırlarının durdurulma sürecinde, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun eski başdanışmanlarından Fatih Gürsul ile yoğun şekilde irtibatlı olduğu belirtildi.

Çelik hakkında CHP'nin internet sitesinde şöyle bahsediliyor:

HAKİMLİKTEN İSTİFA ETTİ

"12 Eylül 2010 tarihinde yapılan Referandum sonrasında oluşturulan HSYK eliyle siyasallaştırılan Yargıyı ve Siyasal İktidarı protesto etmek amacıyla 26.09.2011 tarihinde basın açıklaması ile Hâkimlikten istifa etmiştir.

KILIÇDAROĞLU'NUN AVUKATI OLDU

Hâkimlik mesleğinden istifa ettikten kısa bir süre sonra CHP Tüzel Kişiliğinin ve Sayın Genel Başkanın Avukatlığını üstlenmiştir. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alihan Ayyıldız 7 yıl önce

Sancılı dönem osmanlı için 1923 !
Chp için 2002 !

Avatar
Alihan Ayyıldız 7 yıl önce

Sancılı dönem osmanlı için 1923 !
Chp için 2002 !