Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan teknik direktör

"Terörle mücadelede birinci aktör hükümettir" vurgusunda bulunan Kılıçdaroğlu, CHP'ye yapılan eleştirilere sert çıktı.

"SALDIRMAZSANIZ NAMERTSİNİZ"

Terör olaylarının artmasının nedeninin hükümet olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Biz doğruları söylemeye devam edeceğiz, istediğiniz kadar saldırın. Saldırmazsanız namertsiniz" dedi:

"FETÖ'CÜLERİ DEVLET KURUMLARINA CHP Mİ YERLEŞTİRDİ"

"FETÖ'cü emniyet müdürlerinin tayinini CHP mi yaptı? FETÖ'yü devlet kurumlarına kim yerleştirdi, CHP mi yerleştirdi? Şimdi koro halinde CHP'yi suçluyorlar. 15 yıllık iktidar Türkiye'yi terör örgütlerine teslim etmiştir. PKK ile masaya CHP mi oturdu?

"DEVLET ÇÖKMÜŞTÜR"

Devleti çökerttiniz, liyakat yok. Binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti, teröre kurban gitti. Devlet dimdik ayakta olsaydı bir vbatandaşın bile burnu kanamazdı. Devlet çökmüştür. Yargıtay gibi adalet dağıtan kuruma 110 militan atamışsanız hangi devletten söz edeceksiniz."

"GERÇEKTEN DE BİR KAHRAMAN"

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:

"Terör olaylarının olmadığı hiçbir ilimiz kalmadı. Her ilimizde ilçemizde terör şehitlerimiz var. İzmir'deki Elazığlı şehidimiz artık Türkiye'nin Gakkoşudur. Kahraman diye tanımladık onu. Gerçekten de bir kahraman. Olaya zamanında müdahale etti. Canı pahasına çok daha büyük bir terör eylemini engelledi. O Türkiye'nin kahramanıdır.

TERÖRLE MÜCADELEDE GELİN HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERİRİZ

Bir başka vatandaşımız da hayatını kaybetti. Teröre karşı durmak hepimizin namus borcudur. Biz bunu söylüyoruz. Hükümet de söylüyor, haksızlık etmeyelim. Diğer partiler de söylüyor. Bu ülkede barış içinde birlikte yaşamak istiyoruz. Terörle mücadelede gelin her türlü desteği veririz. Hepimiz mağduruz. Terörle mücadele akılla, birikimle yapılır.

Madem şehitliği bu kadar seviyorsunuz siz de çocuklarınızı askere gönderin. Numan Kurtulmuş 'Suriye politikası baştan beri yanlıştı' dedi. Peki bunun hesabını kim verecek."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 7 yıl önce

Mal dedikce Ke Mallaşıyor bu Bizde malları ya Ahıra korlar Yada kümese tıkarlar bu halaa ortada geziyor

Avatar
Ramazan uyma 7 yıl önce

Ke mal geri zekalı ke mal beyinsizzzzzz Gerzek hem hükümeti yerden yere vur hem git PKK uzantısı hdp ki hayinleri cezaevinde ziyaret et sonra da ben madurum de vatansevercilik oyna yanardöner düzanbaz

Avatar
Adem saluvan 7 yıl önce

Sen durma hem nalına hemde mıhına vur ama birilerinin sana emrettiği sözleri söyle ardından insanları uyutmak için hakkını yemeyelim deyip terörist partininde yalandan da olsa kınadığını söyleyip iktidara eş tut utanma aranmaz hindi

Avatar
Tarkan kon 7 yıl önce

Adı üstünde mal. Sen o makama kasetle niye geldin kim getirdi önce git ifadeni ver onu açıkla.

Avatar
uykusuz 7 yıl önce

bu teröristi biri durdursun sesini kessin

Avatar
Cemil hür 7 yıl önce

Adam haklı
pkk yi meşru kılan Akp, fetoye girmeye çalışan akp suçlu CHP
Oslo, Diyarbakır unutulmadı gün gelecek ininize inilecek o zaman iste aldatıldık acıyın bize diye yalvaracaklar. İste o zaman kuran ve Allah akıllarına gelecek mazlumu oynayacaklar.
Zavallılar