Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C rusya

Kılıçdaroğlu'nun kanlı açıklamasına Bahçeli'den tepki
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında milletvekillerine hitap etti. Bahçeli, konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başknalık sistemi hakkında yaptığı açıklamalara da değindi.

"GAFLET İÇİNDEKİ YÖNETİCİLERİN VARLIĞI.."
CHP Liderinin büyük bir pot kırdığını söyleyen Bahçeli, "Ne yazık ki gaflet ve delalet içindeki yöneticilerin varlığı hepimizi endişelendirmektedir. CHP'nin genel başkanı talihsiz ve tarihi bir pot kırmıştır. Başkanlıkla ilgili endişeleri ortaya koymak başka bir şey korku ve panik yaratmak başka bir şey.

SOKAĞIN ADRES GÖSTERİLMESİ DOĞRU DEĞİL
Sokağın adres gösterilmesi doğru değildir. Bizim için de Başkanlık sistemi uygun bir sistem değildir. Ama biz muhalefetimizi demokrasi kuralları çerçevesinde yapmaya devam edeceğiz.

MÜFLİS SİYASETÇİLERE İHTİYACIMIZ YOKTUR
Bizim kandan bahsedip aba altında sopa gösteren müflis siyasetçilere ihtiyacımız yoktur." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf yazıcı 8 yıl önce

hala olsun sana dam adınkıbı bır ters vermişsin teprik ederim sizi