Öne Çıkanlar Fenerbahçe başakşehir flaş haber afrika athena kimyasal silah

Kılıçdaroğlu’ndan itiraf gibi açıklama: Açıyoruz rakıları…

CHP’nin adı skandallardan eksik olmuyor.Halkın değerlerini bir türlü anlayaman CHP’nin gerçek yüzünü bu kez de genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu dile getirdi.

Kılıçdaroğlu örgütünü uyarmak isterken itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, örgütlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün düzenlediği 5. İl Başkanları toplantısında teşkilatların CHP’ye oy çıkmayan mahallelerde daha fazla çalışma yürütmesini istedi. Kılıçdaroğlu, “En büyük zaafımız bunu yapmıyoruz. Akşam meyhanelere gidiyoruz, açıyoruz rakıları, mezeler geliyor, başlıyoruz genel başkandan, öbür taraftan il başkanı... Ülkeyi kurtarıyoruz, kafalar çok iyi, eve gidiyoruz, kafayı vurup yatıp sabah bir şey yok. Elbette içki içilir ama Türkiye’nin geleceğini de düşünmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

Yeniakit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hale 7 yıl önce

Pes sizede başka birşey bulamadınız ona mi takıldıniz. Namaz dediniz başörtüsü dediniz mali götürdunuz sizi yalan dolancilar.