Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Kilis'e roket yağdı: 4 ölü 6 yaralı
Suriye tarafından ateşlenen roket mermileri Kilis'e düştü. Gün boyunca 5 merminin düştüğü Kilis'te 4 Suriyeli hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı. 

KİLİS VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA!

Kilis Valiliğinden yapılan açıklamada, "Suriye'den ateşlenen roketlerin Kilis'e düşmesi sonucu 3'ü çocuk 4 Suriyeli hayatını kaybetti. Saldırılarda yaralanan 1 Türk ve 5 Suriyeli hastanede tedavi altına alındı" açıklamalarına yer verildi.

1 MERMİ OKUL YAKININA

Suriye topraklarından atılan roket mermisi, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mehmet Geçik Ortaokulu yakınlarındaki boş bir araziye düştü.Patlamada, çobanlık yaptığı öğrenilen Suriyeli Kamil Cerruh (40) ve ortaokul öğrencisi Mehmet Sarıbuğday (14) yaralandı. Olayda 10 koyun da telef oldu.

MERMİLERDEN BİRİ HASTANENİN DEPOSUNA İSABET ETTİ

Roket mermisinden biri de Kilis Devlet Hastanesine oksijen  deposuna isabet etti.. İtfaiye ekipleri, oksijen kaçağı ihtimali üzerine çalışma başlattı. Hastane çevresindeki önlemler artırıldı. 

HATAY'A DA TOP MERMİSİ DÜŞTÜ

Hatay'ın Yayladağı ilçesindeki Topraktutan Hudut Karakolu yakınlarındaki kırsal alana, Suriye'den atıldığı belirlenen top mermisi düştü. Merminin kırsala düşmesi sonucu can ve mal kaybı yaşanmadı... 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.