Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Kilis sınırında şiddetli çatışma!

Kilis'in karşısındaki Suriye'nin Azez İlçesi'nin Türkiye sınırındaki köylerinde DAEŞ ile muhaliflerin oluşturduğu Fetih Ordusu arasında şiddetli çatışmalar bugün de devam etti.
Kilis'in Yavuzlu Köyü karşısındaki Suriye'nin Düden, Kara Mezra Bıgıddın ile Kara Köprülü Köyü'nde DAEŞ ile muhalif grupların bir araya gelerek kurduğu Fetih Ordusu arasında son günlerde görülen çatışmalar şiddetlenerek devam ediyor.

TÜRKİYE'DEN ÇIPLAK GÖZLE GÖRÜLÜYOR

Sınıra yakın noktada süren DAEŞ ile muhalifler arasındaki çatışmalar sırasında ateşlenen silah ve havanların sesi Türkiye tarafından da duyuluyor. Sık sık patlamaların meydana geldiği bölgelerden yükselen dumanlar Türkiye tarafından çıplak gözle görülürken, sınır hattında güvenlik güçleri zırhlı araçlarla yoğun önlem aldı.

TACİZ ATEŞİNE MİSLİYLE KARŞILIK VERİLDİ

Öte yandan DAEŞ militanlarının denetimindeki Bıgıddın Köyü'nden Kilis'in Yavuzlu Köyü yakınlarındaki Şehit Mehmet Sınır Karakolu'na taciz ateşi açıldı. Bunun üzerine angajman kuralları kapsamında, askerler taciz ateşinin açıldığı bölgeye obüs ve ağır silahlarla karşılık verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.