Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Kilis'te okulda patlama! Yaralılar var

Kilis'te şehir merkezinde yer alan Eyüp Gökçe Ortaokulu’na Suriye tarafından gelen bir havan topu düştü. Patlama nedeniyle okulda ve okulun bahçesindeki bir araçta hasar meydana geldi.

4 KİŞİ YARALI

Patlamada bazı öğrenciler yaralanırken, olay yerine kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kilis Valisi Süleyman Tapsız okula giderek inceleme yaptı. Kilis Belediye Başkanı Kara, Valiliğin okulları boşalttığını söyledi.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Havan topu, ilk gelen bilgilere göre 4 kişinin yaralanmasına neden oldu. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Canlı yayınında konuşan Başkan Kara “Birden fazla mermi düştü. Birisi okula diğeri bahçesine düştü. Mermiler büyük ihtimalle Suriye tarafından geldi” dedi. Hava topunun Güney yönünden geldiği bilgisini aldıklarını ifade eden Kara, kent sakinlerini de provokasyona gelmemeleri yönünde uyardı.

KİM YAPTI?

Havan topunun IŞİD mevzilerinden atıldığı ve Rus menşeili olduğu açıklandı.

Anahtar Kelimeler:
PatlamaKilisOkulda Patlama
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.