Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz Nusaybin ilçesi

Kilise değil PKK eleman ofisi!
Hristiyan Batı ülkeleri, kendi topraklarında PKK terör örgütüne ofis ve barınma hakkı tanıyarak Türkiye’yi açıkça hedef alırken, Türkiye’de yaşayan Hristiyanlar da PKK’ya destek konusunda boş durmuyor. 
Amerikan ordusundan emekli Joel Patrick Johnson’ın, Antalya Protestan Kilisesi’nin üyesi olarak Antalya’da çalışan Kürt gençlerine PKK’ya katılmaları yönünde telkinlerde bulunduğu öğrenildi. Turizm sektöründe çalışan Kürt gençleri kiliseye davet ederek samimiyet kuran ABD emekli askeri Johnson, PKK’nın kutsal bir savaş yürüttüğünü söyleyerek gençleri Kandil’e gitmeleri için ikna etmeye çalışıyor. 

İÇERİDE DIŞARIDA İHANET
Avrupa’nın göbeğinde PKK’ya her türlü dolaşım ve propaganda hakkı sağlayan Hristiyan Batı dünyası, Türkiye’deki kilise ve benzeri örgütlenmeleri ile de Kürt gençlerini terörizme özendirmek için elinden geleni yapıyor. Gazeteci, STK mensubu ve bazı meslek grupları kimliği ile Türkiye’ye gönderdiği ajanlarla hem misyonerlik hem de provokasyon faaliyetleri yürüten Haçlı zihniyeti, Müslüman toplumların çocuklarını zehirlemeye çalışıyor. Türkiye’de misyonerlik faaliyetinde bulunan emekli ABD askeri Joel Patrick Johnson’ın Antalya Protestan Kilisesi’ne üye olup olmadığını araştırmak üzere aradığımız kilise rahip yardımcısı H.G., “Kendisinin numarasını veremem ama mesajınızı ve telefon numaranızı kendisine iletebilirim” diyerek ABD’li misyonerle ilişkide olduklarını doğruladı.

PKK SİTELERİNDEN İLGİ
Antalya Protestan Kilisesi'nin PKK'ya eleman kazandırmaya dönük çabalarının bir diğer kanıtı da PKK'ya yakın internet haber sitesi ve gazetelerinin bu kiliseye gösterdikleri yoğun ilgi oldu. PKK terör örgütüne destek veren www.yüksekovahaber, “Astsubay çocuğu rahip vicdani retçi oldu” başlığıyla kiliseyle ilgili haber yayınlamış. 

Yeni Akit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdem 8 yıl önce

Bu adam neden sınırdışı edilmiyor?

Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Kiliseye giden kürt müslüman mı yoksa yahüdümü yoksa hiristiyanmı halaa bunların arkasında giden müslüman kürtler var

Avatar
kızıl kurt 8 yıl önce

kandile göndersinler ki kırılsınlar