Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

'Kimyasal Enişte'nin saldırısında uğrayan 3.5 yaşındaki Y.K bir gözünü tamamen kaybetti!
Ataşehir Develi restoranda meydana gelen 'Kimyasal Enişte' saldırısında kötü bir gelişme yaşandı. Eniştesinin asitli saldırısına uğrayan 3,5 yaşındaki Y.K bir gözünü tamamiyle kaybetti. Diğer gözünün durumu ise kök hücre tedavisinin ardından belli olacak.

İstanbul Ataşehir'de bulunan lüks bir restoranda eniştesinin asitli saldırısına uğrayan 3 yaşındaki Y.K.'nın bir gözünü tamamen kaybettiği öğrenildi. 

Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi süren küçük çocuğun diğer gözünün akıbeti ise kök hücre tedavisinin ardından önümüzdeki günlerde belli olacak.

İstanbul’daki Develi Restaurant'ın çocuk oyun alanında oynayan 3 yaşındaki Y.K'nın yüzüne dökülen kimyasal sıvı ile yüzünün büyük bölümü yanmıştı. Olayın ardından küçük çocuğun eniştesi tutuklanmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.