Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

'Kimyasal Enişte'nin babasından flaş ifadeler! Türkiye'nin gündemindeki Cihan Araçman'ın babası neler söyledi?

Lüks restoranın oyun alanında bir çocuğa asitli saldırıda bulunduğu için tutuklanan 'kimyasal enişte' Cihan Araçman'ın babası Ahmet Araçman, yaşadıklarını Habertürk'e anlattı.


Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu ve Ceylan Sever'in haberine göre, Lüks restoranın çocuk Oyun alanındaki asitli saldırının faili Cihan Araçman tutuklandı, ardında ise perişan bir aile bıraktı. Bir yanda yüzünde yanıklar bulunan ve iki gözünde de ağır hasar meydana gelen 3 yaşındaki Y.K. ve anne-babası, diğer yanda ise aynı yaşlardaki kendi çocuğu, eşi... Ailesi de 34 yaşında bir firmada müdür olan bilgisayar mühendisi Araçman’ın böyle bir saldırıyı gerçekleştirmesinin şaşkınlığını yaşıyor. Suçunu itiraf eden ve “Aile büyükleri hep onun oğlunu seviyordu. Benim oğluma ilgi göstermiyorlardı. O çocuğu çok kıskanıyorum” diyen Araçman’ın babası Ahmet Araçman, ailece yaşadıkları şoku Habertürk’e anlattı:

“Çok şaşkın ve üzgünüz. Şakanın nasıl bu duruma geldiğini anlayamıyorum. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Biz çok mutlu bir aileydik. Türkiye’de ilk 10’a girerdik. Oğlumun böyle bir şey yapacağına ihtimal veremiyorum...”


LASTİKLERİ O MU PATLATTI?


Tutuklanıp cezaevine gönderilen Cihan Araçman’la ilgili yeni bir iddia da ortaya atıldı. Saldırının hedefi olan Y.K.’nın annesi avukat Işıl G., ifadesinde 20 gün önce başına gelen bir olayı anlattı ve Araçman’dan şüphelendiğini söyledi: “20 gün önce Cihan Araçman, ‘Oğluma zekâ testi yaptıracağım’ dedi. Ben de ‘Oğluma yaptırayım, biz de gelelim’ dedim. O çıktı. Biz de peşinden çıkacaktık. ‘Başka işim var gidiyorum’ dedi. Otoparka indiğimizde şoke oldum. Aracımın lastikleri kesilmişti. Tabii o gün oğlumu götüremedim. Restoranda yaşadıklarımızdan sonra lastik kesme olayını da onun yaptığına inanıyorum. Çünkü bizim gitmemizi istemedi...”


KAMERALAR İNCELEMEDE


Olayla ilgili Cinayet Büro Amirliği’nin soruşturması da sürüyor. Güvenlik kamerası görüntülerine dışarıdan müdahale edilip edilmediği incelenirken, sokakta elde edilen görüntüler de mercek altında. Görüntülere göre, Cihan Araçman Hastane kapısında ilk karşılaştığı aileden bir kişiyle kısa bir konuşma yapıyor. Araçman daha sonra ise hastaneye gelen restoranın şef garsonu ile konuşurken görülüyor.


'Kimyasal Enişte'nin babasından flaş ifadeler! Türkiye'nin gündemindeki Cihan Araçman'ın babası neler söyledi?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.