Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Köpekleri korkutmak isterken kendini vurdu

KAYSERİ’de evinin bahçesine giren köpekleri korkutmak için pompalı tüfekle havaya ateş etmek isteyen bir kişi, kazayla kendini vurarak yaralandı.

Merkez Melikgazi İlçesi Hisarcık Mahallesi Kayseri Caddesi’ndeki müstakil bahçeli evinde ailesiyle birlikte yaşayan 69 yaşındaki Hasan Sarıtaç, bahçeye giren köpekleri korkutmak ve uzaklaştırmak için, pompalı tüfeğini alarak dışarı çıktı.

İddiaya göre Sarıtaç, bu sırada namlusu aşağıya dönük olan tüfeğin tetiğine dokununca, ateş alan tüfekten çıkan saçmalarla sağ bacağından yaralandı. Ailesinin haber vermesi üzerine  gelen 112 ekipleri, Hasan Sarıtaç'ı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne getirdi. Bacağında kırık olduğu anlaşılan Sarıtaç ameliyata alındı.
Polisin, olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.