Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

Kritik bölgelere tank sevkiyatı yapılıyor!
Suriye sınırındaki kritik bölgelerdeki karakolluların bulunduğu bölgelere tank sevkiyatı devam ediyor. TIR’lara yüklenen tanklar sınır karakollarının olduğu bölgelere sürülüyor. Tankların namluları ise Suriye’ye çevrilmiş durumda.

IŞİD TÜRKİYE SINIRINDAKİ SIĞINMACI KAMPLARINA SALDIRDI

Terör örgütü DAEŞ, muhaliflerin Türkiye sınırında Azez-Cerablus hattındaki ilerleyişine misilleme olarak, Kilis'in karşısındaki İğde, Havar Kilis ve Harameyn sığınmacı kamplarına saldırıda bulundu. Yaklaşık 10 bin kişinin barındığı İğde kampından bir kadın ve bir çocuğun öldüğü saldırıda, çok sayıda yaralı olduğu haberi geldi. Örgütün, saldırı sırasında bazı çadırları ateşe verdiğini ve çok sayıda kişiyi de tutsak yaptığı söyleniyor.

Halkın güvenli bölgelere göç ettikleri de gelen bilgiler arasında...

ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR

Ayrıca Rus savaş uçakları Halep'in kuzeyindeki Handarat kampı ve çevresini yoğun şekilde bombalıyor...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Osmanlı 8 yıl önce

Allah bu zalimin zulmünü Türkün kılıcı ile zir-ü zeber etsin inşaAllah! Ya Rabbi! Artık gayretullaha dokunmadı mı! Biz aciz kulların senden bu kafirlere Kahhar ism-i Celilin ile muamele etmeni bekliyoruz! Ya Celal! Ya Kahhar! Ya Cebbar!