Öne Çıkanlar barbaros şansaş erdoğan Tuğrul türkeş dağlıca yangın

Küçükçekmece'de araç kundaklayan terörist vuruldu
Kanarya Mahallesi'nde terör örgütü mensuplarınca 7 aracın kundaklandığı ihbarı üzerine çalışma başlatan ekipler, dur ihtarına uymayan bir otomobili takibe aldı.

POLİS OTOMOBİLDEKİ SİLAHLI TERÖRİSTİ VURDU


Durdurulan otomobilden inen ve silahlı olan bir kişi polis tarafından vuruldu. Üzerinden 1 tabanca ve çok miktarda benzinli bez parçaları çıkan M.E.A (31) bölgeye çağrılan ambulansla hastaneye sevk edildi. Polisin bölgede devam eden operasyon sırasında 1'i kadın 3 şüpheliyi daha yakaladığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osmanlı 8 yıl önce

Sıkın kafasına sevaba girin bide beslemeyelim

Avatar
Volki 8 yıl önce

Nicin hastaneye goturuyorsun uz bir daha sıkın kafasına gebersin ler hain serefsizler .

Avatar
Selahattin 8 yıl önce

Vatandaşa da vurma yetkisi verilmeli bir kaçı gebertildikden sonra got korkusuna bidaha arabaları yakmaya cesaret edebiliyolarmi

Avatar
öttürürler 8 yıl önce

öttürmek için kafasına sıkmadık

Avatar
Realist 8 yıl önce

Şu yorum yapan mahluklarin hepsi bi bok bildiginiz yok bos bos konusuyosunuz. Sizinle ayni ülkede yasamaktan ayni havayi solumaktan bile tiksiniyorum yasalar zaten yeterince caydirici bu teroristte hicte iyi muamele gormez ondan emin olun o polislerde en az sizin kadar kendini devlet saniyo merak etmeyin sizin gibi dusunuyolar iciniz rahat olsun ulkemizde sizden cok fazla var beyinsiz mahluklar.

Avatar
gazi27 8 yıl önce

karakoldada paşa gibi muamele görüyorlar ceza alırsa oda bir kaç ay paşa gibi yatıp çıkıyorlar. kimse devletimizden korkmuyor.

Avatar
Selçuk 8 yıl önce

Bir bok olmaz iki günde çıkar tutuksuz yargılanır sonrada unutulur gider