Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Kurtulmuş'tan çok sert Suriye sözleri!
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, terörle mücadelede Silopi ve Cizre için parantizin kapandığını, Sur ve diğer yerlerde de bunun yapılacağını söyledi. BM'nin Suriye tavrını eleştiren Kurtulmuş, tüm dünya ordularının körfeze indiğini ifade ederek, Türkiye'den başka mültecilere kucak açan ülke olmadığını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş partisinin Kocaeli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada konuşan Kurtulmuş, terör örgütü PKK'nın 20 Temmuz'dan bu yana çok zamanlı ve çok yönlü saldırı başlattığını ifade ederek, Türkiye'nin büyük bir kararlılıkla terörle mücadelesine devam ettiğini söyledi. İşte Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları;

"Silopi’de, Cizre’de parantez kapanıyor. Aynı şekilde Sur'da ve diğer yerlerde de bunu yapacağız. Şimdi zaman Türkiye’de terör örgütünün ortaya çıkarttığı tüm kayıpları, tüm yaraları beraber sarmaktır. Kimsenin Türkiye’yi Ortadoğu’daki ülkelere benzetmeye gücü yetmeyecektir. Bunların tüm sebebi de Türkiye’nin bu coğrafyanın kilit taşı olmasıdır. Biz buna müsaade etmeyeceğiz.

"BM'NİN SURİYE ÖNERİSİ YOK"

Şimdi de neredeyse dünyanın bütün orduları Suriye’yi bahane ederek körfeze gelmişlerdir. Maalesef bugün dünyada hiçbir sorunu çözemeyen bir BM ile karşı karşıyayız. Ukrayna, Yemen, Rusya krizlerini çözemiyor. Hiçbir sorunu çözemeyen bir BM daha çok sorunun ortaya çıkmasına sebep oluyor. BM’ye, ‘Suriye krizi’ diyorsun, otel lobilerinde yapılan toplantılarda BM’nin çözüm önerisi yok. Dünyanın bu bölgesinde oluk oluk Müslüman kanı akıyor. 

TÜRKİYE'NİN TERÖRLE MÜCADELESİ

Türkiye 20 Temmuz’dan sonra bir taraftan DAEŞ, diğer tarafta PKK, DHKP-C ve diğer taraftan başka ülkelerin terör örgütleriyle karşı karşıya kaldı. Nasıl olsa geçici bir hükümet diye bu teröre mağlup olurlar diye düşünüp yanıldılarsa, şimdi de cümle alem bilsin ki bu terör aygıtları kullanılamaz hale gelene kadar terörle mücadelemiz devam edecek.

Türkiye Gezi gibi, 17-25 Aralık gibi olaylarla başka badirelerin içerisine sokulmaya çalışıldı. AK Parti yüzde 49 buçukla iki vatandaşımızdan birinin oyunu aldı. Çok şükür ki sandık var. Sandık olduğu için Türkiye tek partili dönemden sonra yolunu açtı yürüdü. Eğer Türkiye bir Mısır olmadıysa demokrasinin her şeye rağmen iyi bir şekilde işlemesinden ötürüdür. 

"3 MİLYON MÜLTECİ ALDIK"

Iraklılarla beraber toplarsanız 3 milyon mülteci aldık. Şimdi bize diyorlar ki; ‘3 milyon verelim size, siz de bunları burada tutun.’ Bizim kimseden para istediğimiz yok. Şimdiye kadar bu millet yaklaşık 8 milyar dolar gibi bir parayı sadece mültecilere harcadı. Bu devletin değil milletin gücüdür."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.