Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Küstahlığın boyutu her geçen gün artıyor: Türk ordusuyla da savaşırız

Barzani'ye yakın olan medya kuruluşu Rudaw'ın haberine göre, Şii milis gücü Haşdi Şabi'nin Güvenlik Sözcüsü Yusuf El Kilabi, “Irak’ın kuzeyinde bulunan güçler işgalcidir ve Irak hükümeti tarafından davet edilmemiştir. Bu şekilde kalmaları durumunda onlara işgalci güç muamelesi yapar, DEAŞ ile savaştığımız gibi onlara karşı da savaşırız. Aynı şekilde Türk ordu güçlerine karşı da geliriz” açıklamasını yaptı.

BM'DEN TALEP EDECEKLER

Öte yandan Irak Parlamentosu üyesi Ahmed El Cuburi, Irak’ın en kısa zamanda tutumunu netleştirip Türk güçlerinin Irak’tan çıkarılması için Birleşmiş Milletler (BM), BM Güvenlik Konseyi ve Arap dünyasından talepte bulunmasını istedi.

MECLİS'İN KÜRT ÜYESİ: NEDEN SADECE TÜRKİYE'DEN SÖZ EDİLİYOR?

Irak Parlamentosu Kürt üyesi Arafat Kerem ise Iraklı Şii milis gücünü eleştirerek, “Neden Bağdat'a kadar gelen İran eleştirilmiyorda sadece Türkiye eleştiriliyor" açıklamasında bulundu. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İ..D. 7 yıl önce

TAM ABD+İSRAİL,İN İSTEDİĞİ BÖLGEDE İRAN TÜRKİYE ÇATIŞMASI Şİİ SÜNNİ ÇATIŞMASINıTÜM BÖLGEYE YAYMAK EY GAFİLLER UYANIN ARTIK TÜRKİYE TUZAĞA DÜŞMEYECEK KADAR UYANIKTIR.

Avatar
OSMANLI TORUNU 7 yıl önce

ARKADAS ÏRAN BUNLARIN KADINLARINI KIZLARINI COCUKLARINI KÏRLETTÏ ONA SEVÏNÏYORLAR BÏZ TÚRK OLARAK YARDIM EDELÏM DEDÏK HELE SU ÏT OGLU ÎTÏN DEDÏGÏNE BAK !!!! KÚRT KARDESÏM NE GÚZEL DEMÏS ÏRANDAN ÖTÜRÚ !!! LAN ADAMSANIZ BÏR TANE SIKIN BÏZÏM ASKERÏMÏZE !!!!! HODRÏ MEYDAN !!! ABD YAKTI SÏZÏ BÏZ YAKAR YIKARIZ O ÜC BES TANE SAGLAM KALAN BÏNALARI BASLARINIZA BRE NANKÖR KERBELA LI HAÏN KANCIKLAR KORKAK DEYYUS MÏLLETSÏNÏZ HODRÏ MEYDAN !!!