Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Ünlü yönetmen Mahsun Kırmızıgül, gösterime giren Vezir Parmağı'nın birkaç ilde yasaklanmasından sonra açıklama yapmak zorunda kaldı.

Osmanlı'yı rencide eden hiçbir projede imzası olmadığını, bundan sonra da olmayacağını söyleyen Kırmızıgül, kendisine vatan haini diyenlerin birer alçak olduğunu sözlerine ekledi.

Mahsun Kırmızıgül eleştirilere cevap verdi

AHLAKSIZLARA, NAMUSSUZLARA, ŞEREFSİZLERE İNAT

Üzüntülü bir yüz ifadesiyle konuşan Mahsun Kırmızıgül, şunları söyledi; "Şimdi diyecekler ki filmi izlensin diye açıklama yapıyor. Bu açıklamayı niye yapıyorum biliyor musunuz? Hak etmediği halde filmimize +15 yaş sınırı koyuldu. Filmimizin reklamı için asılan afişlerimiz yasaklanıp kaldırıldı ve bazı belediyeler tarafından maalesef çağ dışı olan sansür ve gösterim yasağı getirildi. Ve her türlü iftira ve karalama kampanyaları yapıldı. Ve bana 'vatan haini' denildi. Bana bunu diyenler alçaktır. Bana bu iftiraları atan ahlaksızlara, namussuzlara ve şerefsizlere inat bundan sonrada yapacağım filmlerle, projelerle bu ülkeye katkı sunmaya devam edeceğim."

DEVLETİ SUÇLAMIŞTI

Terör örgütü PKK'ya karşı operasyonları düzenlendiği dönemde bir açıklama yapan Mahsun Kırmızıgül, devletin katliam yaptığını iddia etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayşe olçay 7 yıl önce

Sen pKK sevicisi vatan haininsin filmin bir sahnesinde çıplak adamın başında takeyi neden taktın İslâm düşmanı aşağılık şerefsiz şimdi çark Eti'n dönek biraz adam ol yaptığının arkasında dur İslâm düşmanı

Avatar
Ahmet Kaya 7 yıl önce

Vatan haini mahsun.

Avatar
Selçuk 7 yıl önce

Ahlaksız namussuz şeref yoksunu ve vatan hainisin kıvırma

Avatar
Vedat Karataş 7 yıl önce

Ne oldu çakıldınmı loooo loooo mehsun

Avatar
68aksaray 7 yıl önce

filmini seyretmeyen ve seyrettirmeyen senin gibi vatan hainini çarkettiren kim varsa alınlarından öpüyorum adi köpek.

Avatar
Özümüze dönüyoruz 7 yıl önce

Vatan haini pkk sevici öcalan Demirtaş hayranı Mahzun hem bu aziz vatanın ekmeğini yeyip hem vatana havlama günleri geçti!!!

Avatar
Ahmet 7 yıl önce

Vatan haini serefsiz paran bitti serefsiz ve alcak senin sadece.

Avatar
Devletin hakkında çamur at izi kalsın dersin 7 yıl önce

. Ama senin çamur at izi kalsın dediğin devletin milleti o çamuru sana yedirir

Misafir Avatar
can 7 yıl önce @Devletin hakkında çamur at izi kalsın dersin

amk adamda aldatıldım kandırıldım mı desin gerçi öle dese sizin gözünüzde bi reisiniz daha olu.. kıl ılmayı bırakın yada yırumlarınızı birbirinize yapın.

Beğenmedim! (0)