Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Malatya'da facianın eşiğinden dönüldü! Kalp krizi geçiren belediye otobüsü şoförü ölümden döndü

Malatya'da belediye yolcu otobüsünün şoförü direksiyon başında kalp krizi geçirince facianın eşiğinden dönüldü. İçi yolcu dolu otobüs, park halindeki araçlara çarptıktan sonra bir ağaca çarparak durabildi. Paşaköşkü Caddesi'nden bugün sabah 07.00 sıralarında geçen MOTAŞ’a ait yolcu otobüsünün şoförü 50 yaşındaki Ertuğrul Deniz, direksiyon başında kalp krizi geçirdi.

Şoförün direksiyonun başına yığıldığını gören yolcular kısa süreli paniğe kapılırken, bir yolcu hemen direksiyon başına geçerek otobüsün kaza yapmasını engelledi. Şoförün ayağının gaz pedalına basılı olması nedeniyle hızlanan otobüs, cadde üzerinde 15’in üzerinde araca çarparak hızla ilerledi. Yolcular büyük korku ile yere yatarken, bir yolcunun direksiyonu kırması ile otobüs yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Şans eseri kazada yolculardan kimse yaralanmazken kalp krizi geçiren sürücü, ambulansla hemen hastaneye kaldırıldı. Kalbi durduğu belirlenen sürücü burada yapılan müdahale ile yeniden yaşama döndürülürken, durumunun ağır olduğu bildirildi. İçerisinde 100 kadar yolcunun bulunan otobüsteki kimsenin burnunun bile kanamadan kazanın atlatılması büyük şans olarak değerlendirildi. Polis soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.