Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz Nusaybin ilçesi

Malatya'da öğrenci servisi ile kamyon çarpıştı: 5'i ağır 16 yaralı - Malatya haberleri

Malatya Adıyaman Karayolu Görgü mevkisinde öğrenci servisinin kamyon çarpıştı. Feci kazada 5'i ağır 16 öğrenci yaralandı.

Öğrenci servisi ile kamyon çarpıştı

Malatya Adıyaman Karayolu Görgü mevkisinde tali yoldan gelerek kavşaktan karşıya geçmeye çalışan 44 S 0175 plakalı Hacı Bayram Arıkan idaresindeki öğrenci servisi aracı, Malatya istikametine giden Adem Yat'ın kullandığı 44 EN 424 plakalı kamyonla çarpıştı.


5 öğrencinin durumu ağır

Taşımalı eğitim veren Görgü İlk ve Ortaokulu'na gittiği öğrenilen servisteki öğrencilerden Müjde, Akif, Esmanur, Şeyma ve Tuba Köylü, Merve, Enes, Zehra, Ferhat, Ahmet, Hüseyin, Gülay ve Enes Karagöz, Melike ve Kader Hanbay ile Emine Ölmez yaralandı.

Ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi ve İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan öğrencilerden Emine Ölmez, Akif, Şeyma ve Tuba Köylü ile Kader Hanbay'ın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.