Öne Çıkanlar ışid türkiye terör örgütü terör saldırı

Medyadaki birçok programların aile kurumunu dinamitlemesiyle boşanma vakalarının artmasının ardından TRT'nin aileyi yapıcı bir faaliyet yürüten "Bir Yastıkta Kocayalım" programı malum kesime fena halde battı. Programın sunucusu Psikolog Aile Danışmanı Dr. Zafer Akıncı'ya itibarsızlaştırma operasyonu başlatıldı. 

PKK yanlısı sol-faşist Birgün paçavrasının başlattığı algı operasyonunun kuyruğuna OdaTV, Sözcü, Hürriyet, CNN Türk gibi Müslüman Türk kültürüne karşı olan malum medya da hemen atladı. 

Müslüman kültür ve değerlere adeta yoketmek için uğraş veren malum medya kanallarındaki izdivaç, moda, magazin vs. konulu kanallara karşı 'gık'ı çıkmayan malum medyanın, TRT'nin başlatmış olduğu ve duyarlı Müslümanlar tarafından beğeni ile izlenen, Müslüman Türk kültürünü ve aile kurumunu korumayı amaçlayan bu programa savaş açması maskelerini bir kez daha düşürdü. 

Malum medyanın programın sunucusu Psikolog Aile Danışmanı Dr. Zafer Akıncı'nın Fizik mezunu olduğu ve Psikoloji eğitimi almadığını iddia etmesinin ardından Akıncı, twitter hesabından jet cevap verdi. Cevapta kendisine atfedilen iddiaların mesnetsiz olduğunu belirten Akıncı, Fizik mezunu olmasının ardından Yüksek Lisans ve Doktorasını Psikoloji alanında yaptığını açıkladı. Akıncı ayrıca, birçok farklı üniversiteden Aile Danışmanlığı, Öğrenci Danışmanlığı ve Oyun Terapisi eğitimi aldığını belirtti. 

Sözkonusu karalama kampanyasına karşı gerekli yasal işlemi başlattığını belirten Akıncı'nın yaptığı açıklama şöyle:

BİR YASTIKTA KOCAYALIM PROGRAMI NEDİR?

“Bir Yastıkta Kocayalım” isimli evlilik programı hafta içi her gün TRT 1 ekranlarında... Gerçek hayat öykülerinden yola çıkılarak hazırlanan program, ‘Evlilik nedir?’, ‘Bu önemli birliktelik sevgiyle, saygıyla, sabırla yıllarca sürer mi?’, ‘Neden zamane evlilikleri bu kadar çabuk sonlanıyor?’, ‘Neden boşanmalar bu kadar artıyor?’ gibi sorulara cevap aranıyor. Ekran başındakileri hayrete düşüren, mutlu edecek ve yol gösterecek pek çok unsuru içinde barındıran “Bir Yastıkta Kocayalım” ülkemizde artan boşanma sayılarına çözümsel bir yaklaşım getirirken, evlilikte yapılan hataları da göz önüne seriyor. Hafta içi her gün saat 13.00’de TRT 1 ekranında izleyici ile buluşuyor. “Bir Yastıkta Kocayalım” Zafer Akıncı’nın yönlendirme ve ipuçlarıyla eşler arasındaki iletişim problemleri, ailelerin evliliklere müdahalesi, mutluluğun formüllerini gibi konuları ekrana getiriyor. “Bir Yastıkta Kocayalım” programı hafta içi her gün TRT 1 ekranlarında.

Yeniakit

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.