Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber Birand

Manisa'da gerginlik yaratan PKK propagandası

Manisa’nın Salihli ilçesindeki dağlık alanda, Orman Genel Müdürlüğü’nün kısaltmasını silen PKK yanlıları örgütlerinin ismini yazdı. Güvenlik güçleri inceleme yaptıktan sonra taşları kaldırarak alana Türk bayrağı astı.

Manisa’nın Salihli ilçesindeki dağlık alana, geçen yıl taşlarla yazılan Orman Genel Müdürlüğü’nün kısaltması (OGM) yazısı, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce terör örgütünün kısaltması olan, ’PKK’ ile değiştirildi. Güvenlik güçleri inceleme yaptıktan sonra taşları kaldırarak alana Türk bayrağı astı.

OGM yerine...

Salihli Orman İşletme Şefliği tarafından, orman yangınlarına karşı halkı bilinçlendirmek amacıyla geçen yıl, Kurşunlu Kaplıcaları Mevkisi’ndeki dağlık alana taşlarla, 33 metre genişliğinde 'OGM' yazısı yazıldı.

Geniş bir alandan rahatlıkla okunabilen yazı, bu gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edilerek terör örgütünün kısaltması olan ’PKK’ yazısıyla değiştirildi.



Dev bayrak asıldı

Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Güvenlik güçlerinin yaptığı incelemenin ardından yazıyı oluşturan taşlar kaldırıldı. Yere de dev bir Türk bayrağı yerleştirildi. Olayı kimin yaptığının belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatılırken, soruşturma sürüyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ulkesini cok AMA canim gibi seven 8 yıl önce

Ist er DTP yaz ist er PKK yaz her zaman olmeye mahkumsunuz sizin vataniniz bile York osmanli cok pisman olmustur sizin kokunuzu komme kazimadigi icin ulkesi olmayan yaratik ins an bile demiyorum