Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Manisa'da tarım işçisi taşıyan minibüs traktörle çarpıştı: 9 yaralı


Kaza bugün saat 11.00 sıralarında Saruhanlı İlçesi Bedeller Mahallesi'nde meydana geldi.

Tarım işçilerini taşıyan Erdal Vural (37) yönetimindeki 34 VC 3244 plakalı minibüs, aynı yönde giden ve römorkunda yolcular bulunan Mehmet Ali Savran (61) yönetimindeki 45 S 1402 plakalı traktöre arkadan çarptı.

Kazada traktörün römorkunda bulunan Yüksel Savran (38), Zeynep Savran (58) ve traktör sürücüsü Mehmet Ali Savran ile minibüste bulunan Kardelen Kapsız (12), Nilüfer Kapsız (32), Naime Yıldız (47), Fatma Gültekin (43), Hilal Yıldız (11) ve Çiğdem Yıldız (14) yaralandı. Yaralılardan Yüksel Savran, Zeynep Savran ve traktör sürücüsü Mehmet Ali Savran, Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, minibüste bulunan Kardelen Kapsız, Nilüfer Kapsız, Naime Yıldız, Fatma Gültekin, Hilal Yıldız, Çiğdem Yıldız ise Saruhanlı Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.