Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye Tanap ıkby İBB İHRAÇ

Mardin Nusaybin İpek Yolu'nda askeri araca bombalı saldırı: 6 yaralı
Mardin’in Nusaybin ilçesi ile Şırnak'ın Cizre İlçesi karayolu üzerinde bulunan Duruca köyü mevkiinde askeri aracın geçişi sırasında bomba patlatıldı. Patlaması sonucunda 6 asker ile 1 sivil yaralandı.

Mardin’in Nusaybin İlçesi ile Şırnak'ın Cizre İlçesi karayolu üzerinde bulunan Duruca köyü mevkiinde askeri aracın geçişi sırasında PKK’lılar tarafından menfeze yerleştirilen bombanın patlaması sonucunda 6 asker ile 1 sivil yaralandı.

Askeri araca bombalı saldırı: 6 asker yaralı

Nusaybin’e bağlı Duruca ile Yolbilen köyleri arasındaki İpek Yolu üzerinde bulunan menfeze PKK’lılar tarafından yerleştirilen uzaktan kumandalı bomba düzeneği, saat 16.00 sıralarında askeri aracın geçişi sırasında patlatıldı. Patlamanın etkisiyle askeri araçta bulunan 6 asker ile patlama yakınlarında bulunan bir sivil vatandaş yaralandı. Yaralı askerler ve sivil kişi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Nusaybin Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İpek Yolu kapatıldı

Öte yandan patlamanın medya geldiği yerde seyir halindeki LPG yüklü bir tanker, yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Şans eseri tankerde sıkıntı veya patlama meydana gelmedi. Bombalı saldırı nedeniyle tahrip olan Nusaybin-Cizre istikametindeki uluslararası İpek Yolu trafiğe kapatıldı.,

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.