Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan teknik direktör

Meclis’te CHP'lilerden ‘ayakta durma’ eylemi
Anayasa değişiklik teklifinin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu'nda CHP milletvekilleri 'rejim değişikliğine karşı ayaktayız' diyerek bir dakika ayakta durma eylemi yaptı. 



Anayasa değişikliği teklifinin 2’nci turu, görüşmeleri, yargı yetkisinin bağımsız ibaresinin yanına ‘tarafsız’ ifadesinin ekleneceği birinci maddenin görüşülmesiyle başladı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, saat 18.00’da ayağa kalkarak, "81 ilin meydanlarında, sokaklarında milletimiz bizlerle birlikte rejim değişikliğine karşı ayaktadır" dedi. CHP’li milletvekilleri 'rejim değişikliğine karşı ayaktayız' diyerek bir dakika ayakta durma eylemi yaptı.





Duran Teyze Eylemi


CHP'liler Balıkesir'de "duran teyze" eylemi başlatmış zamanla duran abilerde eyleme iştirak etmişti. Duran CHP'liler eylemi şimdi de meclise sıçradı... 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İhsan 7 yıl önce

Onlar zaten aldıkları emirler ile ülkeyi durdurma derdinde. İlerleme durumu ingilize, ABD ye, tüm batıya battığı için bunlar da durmaktan çok gerilemeye daha da meyilli olduklarından, bu vasıtayla ruhlarında olanı bir şekilde yansıtıyorlar.... Ali uyu yat uyu, uyu uyu yat uyu günleri nerede... Demi ya